aqueue
Posts: 7
Joined: Sun Dec 23, 2012 3:47 pm

Omxplayer blank screen after playing

Sat Jan 26, 2013 5:25 pm

Hi.

I have a really annoying issue on Omxplayer.

Basically, after something has finished playing or I hit q, I get a blank screen.

Googling, said the issue was to do with fbset, so I created a script to load the movie and then "fbset-depth 8 && fbset-depth 16".

Whilst that does work, the problem is that everything is off to the right slightly. Anybody have any ideas?

Looking at the omxplayer site http://omxplayer.sconde.net there is a newer version so should I just follow those instructions to install or wait for it to hit the repositories and then do a apt-get update?

Also, does anyone know how to disable the omxplayer.log files?

Thanks.

aqueue
Posts: 7
Joined: Sun Dec 23, 2012 3:47 pm

Re: Omxplayer blank screen after playing

Tue Jan 29, 2013 4:46 pm

...anybody?

brunneng
Posts: 2
Joined: Mon Feb 04, 2013 4:19 am

Re: Omxplayer blank screen after playing

Sat Feb 16, 2013 9:40 pm

Same here. I tried to install the latest build from the omxplayer site - it did not solve the problem.

MarkFoley
Posts: 20
Joined: Thu Jun 27, 2013 8:21 am

Re: Omxplayer blank screen after playing

Sat Jun 29, 2013 6:00 am

Same problem. No one has a solution?

User avatar
DetlevSchm
Posts: 70
Joined: Tue Mar 12, 2013 8:43 am
Location: 3rd planet

Re: Omxplayer blank screen after playing

Sat Jun 29, 2013 12:11 pm

Follow the above mentioned link and find NOREFRESH.

Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: riker1 and 28 guests