Johneames
Posts: 1
Joined: Tue Oct 10, 2017 6:06 am

API device/send

Fri Oct 13, 2017 9:26 am

Hi all,
i am trying to figure it out how does this api works. I am using it for raspberry pi. Actually i am able to login, retrive the device list and select the device i am interested in.

I use the deviceadress as the address in the API body...
After checking if it's status is active i wish to send a command to it but i receive :

Client error: GET https://api.weaved.com/v22/api/device/send resulted in a 403 Forbidden response: {"status":"false","reason":"[0821] send is an unknown device for this user"}
Any idea of what's wrong ?

Thank you





I didn't find the right solution from the internet.
References:
http://forum.weaved.com/t/api-device-send/985

whiteboard animation

User avatar
topguy
Posts: 6722
Joined: Tue Oct 09, 2012 11:46 am
Location: Trondheim, Norway

Re: API device/send

Fri Oct 13, 2017 2:41 pm

Client error: GET https://api.weaved.com/v22/api/device/send resulted in a 403 Forbidden response: {"status":"false","reason":"[0821] send is an unknown device for this user"}
I know nothing about Weaved or their API, but from the error message I would suggest that you replace "send" in the GET with the Id of the device, and maybe add "send" command after.

User avatar
B.Goode
Posts: 10583
Joined: Mon Sep 01, 2014 4:03 pm
Location: UK

Re: API device/send

Fri Oct 13, 2017 3:02 pm

On the assumption that this is likely to be a generic issue with weaved (Hint: it would be helpful to mention that in the Subject/Title, or very early in the question) and not anything specific to Raspbian, I had a quick look at the Weaved discussion forum.

I quickly found this, which seems relevant to your query :http://docs.weaved.com/v22/discuss/5781 ... 0e00d5c862

Return to “Troubleshooting”