Bklynman671
Posts: 1
Joined: Mon Jul 31, 2017 12:57 am

HELP please, now stuck in attract mode

Mon Jul 31, 2017 1:06 am

So I was trying to configure my controller in attract mode and I umm ....well deleted the select button. I am now stuck in attract mode. I can not find out the IP address and I can not select ANYTHING. How do infix this?

B.Goode
Posts: 4689
Joined: Mon Sep 01, 2014 4:03 pm
Location: UK

Re: HELP please, now stuck in attract mode

Mon Jul 31, 2017 6:54 am

Welcome to the Raspberry Pi forums.

What model of Raspberry Pi board do you have? What Operating System is installed on it? Can you provide some more information about the controller you are trying to configure?

User avatar
mahjongg
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 9665
Joined: Sun Mar 11, 2012 12:19 am
Location: South Holland, The Netherlands

Re: HELP please, now stuck in attract mode

Mon Jul 31, 2017 12:54 pm

sounds like your talking about Retropie, so moving thread to "gaming".

mjnotty
Posts: 4
Joined: Sat Aug 12, 2017 5:39 am

Re: HELP please, now stuck in attract mode

Sat Aug 12, 2017 1:55 pm

Just wanting to know if this was ever answered to? I have done the same thing

DirkS
Posts: 7726
Joined: Tue Jun 19, 2012 9:46 pm
Location: Essex, UK

Re: HELP please, now stuck in attract mode

Sat Aug 12, 2017 2:55 pm

mjnotty wrote:
Sat Aug 12, 2017 1:55 pm
Just wanting to know if this was ever answered to? I have done the same thing
Well, maybe you can start by answering B.Goode's questions above.

mjnotty
Posts: 4
Joined: Sat Aug 12, 2017 5:39 am

Re: HELP please, now stuck in attract mode

Sun Aug 13, 2017 1:01 am

Thats probably a good start sorry. Im unable to start the setup menu on startup or enter the setups due to the fact of no select buttons. Checking using the network via ethernet it looks like its a 2.8.2. I havnt had this sd card for long and havnt updated it.

mjnotty
Posts: 4
Joined: Sat Aug 12, 2017 5:39 am

Re: HELP please, now stuck in attract mode

Sun Aug 13, 2017 11:08 am

Im still stuck with a rp3 in arcade mode. No select button but all other buttons work. Any help would be appreciated

Return to “Gaming”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests