TheKkilo
Posts: 23
Joined: Sun Aug 05, 2012 9:46 pm
Location: Portugal
Contact: Website

Problemas com o Webui do transmission

Sun Nov 04, 2012 1:57 am

Boa noite,

Tenho o Transmission a funcionar mas queria ter o webui a funcionar só que aparece esta mensagem mas nao sei o que fazer:
409: Conflict

Your request had an invalid session-id header.

To fix this, follow these steps:

When reading a response, get its X-Transmission-Session-Id header and remember it
Add the updated header to your outgoing requests
When you get this 409 error message, resend your request with the updated header
This requirement has been added to help prevent CSRF attacks.

X-Transmission-Session-Id: krjc2iF25bSb0rVN2tk6yYL3QmX2zfYCJq6dym5Tmwn2r6Qx
Se alguém souber como ajudar-me agradecia :)

Tiago

Ludo
Posts: 1
Joined: Mon Feb 18, 2013 9:00 pm

Re: Problemas com o Webui do transmission

Mon Feb 18, 2013 9:08 pm

Seeing this is the top hit for google I just want to add the solution that worked for me. I found the solution on the transmission forum post.

The problem was that I was not adding the /web/ path, for example:

Code: Select all

http://host:port/transmission/web/

TheKkilo
Posts: 23
Joined: Sun Aug 05, 2012 9:46 pm
Location: Portugal
Contact: Website

Re: Problemas com o Webui do transmission

Sun Mar 03, 2013 12:04 pm

Ludo wrote:Seeing this is the top hit for google I just want to add the solution that worked for me. I found the solution on the transmission forum post.

The problem was that I was not adding the /web/ path, for example:

Code: Select all

http://host:port/transmission/web/
Works for me too. Thanks !

Return to “Português”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests