User avatar
Jessie
Posts: 1754
Joined: Fri Nov 04, 2011 7:40 pm
Location: C/S CO USA

rpix86 wont install

Sat Mar 16, 2013 7:00 am

The cli script says it has installed but it has not, and the pistore gives no option to run the software.

User avatar
DrPiD
Posts: 30
Joined: Wed May 16, 2012 9:44 am
Location: Leamington Spa, UK
Contact: Website

Re: rpix86 wont install

Mon Mar 18, 2013 10:59 am

Hey Jessie,

Oh that's a weird one. I've just tried it out and it worked. Do you see rpix86 in the My Library tab? If so, click on it in the Library. Does the info window on the right show anything?
Community Manager - IndieCity

User avatar
Jessie
Posts: 1754
Joined: Fri Nov 04, 2011 7:40 pm
Location: C/S CO USA

Re: rpix86 wont install

Mon Mar 18, 2013 9:55 pm

I will check it later. I have been working/talking with the author the last couple days to get it all square'd away so it is possible he fixed it. I have no problems finding it and running it from the CLI it was just within the pistore that it wouldn't run. I will check again tonight. The right window just kept giving me the option to download or install but never had the option to run.

As a side note the emulation is very fast I was able to play games without overclocking the ARM core at all.

User avatar
DrPiD
Posts: 30
Joined: Wed May 16, 2012 9:44 am
Location: Leamington Spa, UK
Contact: Website

Re: rpix86 wont install

Tue Mar 19, 2013 8:25 am

Alrighty, if you're still having issues then you can contact me directly on [email protected] and we can try to see what's going on client side :)
Community Manager - IndieCity

Return to “General discussion”