picandies
Posts: 192
Joined: Wed Nov 26, 2014 5:13 pm

forum lookup gives junk

Sat Nov 24, 2018 2:12 am

Whenever I search the forum, the dates are all missing. I get 150 results & nothing has a date..then I pick one & it shows it was posted 6-7 years ago---NOT GOOD...How do I see the recent ones like last 1-3 years?? Picking the choice "last month" gives zero results, instead of 150. Why are no dates showing? Also, why can't you do even the most basic thing like display them from newest to oldest?

User avatar
rpiMike
Posts: 855
Joined: Fri Aug 10, 2012 12:38 pm
Location: Cumbria, UK

Re: forum lookup gives junk

Sat Nov 24, 2018 6:14 am

Use google to search the forums:

<search string> site:raspberrypi.org/forums

jamesh
Raspberry Pi Engineer & Forum Moderator
Raspberry Pi Engineer & Forum Moderator
Posts: 23382
Joined: Sat Jul 30, 2011 7:41 pm

Re: forum lookup gives junk

Sat Nov 24, 2018 9:02 am

picandies wrote:
Sat Nov 24, 2018 2:12 am
Whenever I search the forum, the dates are all missing. I get 150 results & nothing has a date..then I pick one & it shows it was posted 6-7 years ago---NOT GOOD...How do I see the recent ones like last 1-3 years?? Picking the choice "last month" gives zero results, instead of 150. Why are no dates showing? Also, why can't you do even the most basic thing like display them from newest to oldest?
I've noticed this too, I'll report it to the team.
Principal Software Engineer at Raspberry Pi (Trading) Ltd.
Contrary to popular belief, humorous signatures are allowed. Here's an example...
"My grief counseller just died, luckily, he was so good, I didn't care."

gordon77
Posts: 4117
Joined: Sun Aug 05, 2012 3:12 pm

Re: forum lookup gives junk

Sat Nov 24, 2018 9:27 am

jamesh wrote:
Sat Nov 24, 2018 9:02 am
picandies wrote:
Sat Nov 24, 2018 2:12 am
Whenever I search the forum, the dates are all missing. I get 150 results & nothing has a date..then I pick one & it shows it was posted 6-7 years ago---NOT GOOD...How do I see the recent ones like last 1-3 years?? Picking the choice "last month" gives zero results, instead of 150. Why are no dates showing? Also, why can't you do even the most basic thing like display them from newest to oldest?
I've noticed this too, I'll report it to the team.
I raised this a while ago viewtopic.php?t=220351
Let's hope it can be sorted this time.

Return to “General discussion”