mtibo62
Posts: 2
Joined: Mon Apr 04, 2016 12:42 pm

Sonic Pi Error (#Loading previous buffer contents.)

Mon Apr 18, 2016 12:45 pm

So, I have been working on a Sonic Pi project for quite sometime, just playing around in the program seeing what I can make. And then one day when I was starting everything up one of my buffers which contained my largest work had an error message reading "#Loading previous buffer contents. Please wait..." I'm not really sure what has caused this and I'm not sure how to make it go away. I would really appreciate it if someone could just let me know what has happened and possible a way to fix this because I really need that project back. Thanks!

User avatar
Taxicletter
Posts: 218
Joined: Sat Mar 05, 2016 4:25 pm
Location: Antwerp, Belgium
Contact: Website

Re: Sonic Pi Error (#Loading previous buffer contents.)

Tue Apr 26, 2016 9:52 pm

Did you update recently? There is a bug with Raspbian kernel 4.4 and Sonic Pi.
--::--::- 3 x Raspberry Pi 3 - Raspbian Lite 9 - RuneAudio - one broke (wifi) - not in use -::--::--

User avatar
Taxicletter
Posts: 218
Joined: Sat Mar 05, 2016 4:25 pm
Location: Antwerp, Belgium
Contact: Website

Re: Sonic Pi Error (#Loading previous buffer contents.)

Sat May 07, 2016 5:40 pm

I'm on kernel 4.4.9-v7+ and Sonic Pi works again.
Terrible sound though, using 2 buffers seems to be to much already...
--::--::- 3 x Raspberry Pi 3 - Raspbian Lite 9 - RuneAudio - one broke (wifi) - not in use -::--::--

Return to “Graphics, sound and multimedia”