Bgordy2013
Posts: 10
Joined: Mon Dec 16, 2013 11:55 am

Transmission Device Full?

Fri Dec 20, 2013 11:39 pm

I am using the Transmission Web UI on my headless Raspberry Pi torrentbox, I have a 64GB USB plugged in and mounted but when I try to download it says the device is full. I did fdisk -l and df -i here is the output:

Code: Select all

pi@raspberrypi ~ $ sudo fdisk -l

Disk /dev/mmcblk0: 7884 MB, 7884242944 bytes
4 heads, 16 sectors/track, 240608 cylinders, total 15398912 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0x000eb461

        Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/mmcblk0p1            8192     2507812     1249810+   e  W95 FAT16 (LBA)
/dev/mmcblk0p2         2514944    15333375     6409216   85  Linux extended
/dev/mmcblk0p3        15333376    15398911       32768   83  Linux
/dev/mmcblk0p5         2523136     2646015       61440    c  W95 FAT32 (LBA)
/dev/mmcblk0p6         2654208    15333375     6339584   83  Linux

Disk /dev/sda: 64.0 GB, 64016220160 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 7782 cylinders, total 125031680 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0x3487e3fe

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sda1              32   125031679    62515824    7  HPFS/NTFS/exFAT
pi@raspberrypi ~ $ df -i
Filesystem       Inodes IUsed    IFree IUse% Mounted on
rootfs           396704 74597   322107   19% /
/dev/root        396704 74597   322107   19% /
devtmpfs          53956   342    53614    1% /dev
tmpfs             56022   289    55733    1% /run
tmpfs             56022     1    56021    1% /run/lock
tmpfs             56022     2    56020    1% /run/shm
/dev/mmcblk0p5        0     0        0     - /boot
tmpfs             56022     3    56019    1% /tmp
/dev/sda1      62480944    16 62480928    1% /home/pi/TorrentStorage

Any idea how I should fix this?

Thanks,
Bgordy

Return to “Troubleshooting”