Page 1 of 1

Visual studio and Raspi 2 connection problem

Posted: Tue Oct 20, 2015 10:42 am
by msvi
I don't know how I can establish a connection between Raspi & Visual studio!

I tried but It was unsuccessful!

Also I saw many videos and docs but when I tried to do as the same way It doesn't work for me.

Re: Visual studio and Raspi 2 connection problem

Posted: Tue Oct 20, 2015 10:46 am
by ricl

Re: Visual studio and Raspi 2 connection problem

Posted: Tue Oct 20, 2015 10:53 am
by msvi
My problem in step 3 an 4 in "https://ms-iot.github.io/content/en-US/ ... oyment.htm"
Found 0 connections!
but I can comm. with raspi device and powershell and also iotcare...

Re: Visual studio and Raspi 2 connection problem

Posted: Tue Oct 20, 2015 12:28 pm
by ricl
Even if

"Otherwise, use the IP address of your Windows IoT Core device."?

Re: Visual studio and Raspi 2 connection problem

Posted: Tue Oct 20, 2015 1:48 pm
by msvi
ricl wrote:Even if

"Otherwise, use the IP address of your Windows IoT Core device."?

Even!
see attached pic.
http://www.uppic.com/uploads/14453492801.jpg
Untitledfgj.jpg
Untitledfgj.jpg (61.96 KiB) Viewed 1269 times

Re: Visual studio and Raspi 2 connection problem

Posted: Tue Oct 20, 2015 2:05 pm
by msvi
one problem noticed from microsoft, msvsmon.exe may be stopped!
as shown in below picture I don't have this problem.

Re: Visual studio and Raspi 2 connection problem

Posted: Tue Oct 20, 2015 3:20 pm
by UndergroundFun
You're not entering the IP address.

Re: Visual studio and Raspi 2 connection problem

Posted: Tue Oct 20, 2015 3:23 pm
by msvi
UndergroundFun wrote:You're not entering the IP address.
I tried both of them...
IP & the name

Re: Visual studio and Raspi 2 connection problem

Posted: Tue Oct 20, 2015 6:16 pm
by ricl
Must be a firewall issue or similar somewhere then.