Go to advanced search

by jojo_angelov
Mon Jan 20, 2014 12:10 pm
Forum: General discussion
Topic: What USB camera setup is working for you ?
Replies: 9
Views: 1298

Re: What USB camera setup is working for you ?

I am simply looking for a better lense. Something that can take decent low light images and have a wider lense.
by jojo_angelov
Sun Jan 19, 2014 12:23 am
Forum: General discussion
Topic: What USB camera setup is working for you ?
Replies: 9
Views: 1298

Re: What USB camera setup is working for you ?

Thank you guys for your replies. Yeah I am kind of looking for something of better quality than the RPi, even though it is a great tech.
by jojo_angelov
Sat Jan 18, 2014 4:16 pm
Forum: General discussion
Topic: What USB camera setup is working for you ?
Replies: 9
Views: 1298

What USB camera setup is working for you ?

Hey guys. So I posted about a possible future updated version of the Rpi camera but as that will be happening, I might have to revert to a different camera after a while. Don't get me wrong, the PI camera has exceeded my expectations but I am still looking for something better and just as stable as ...
by jojo_angelov
Fri Jan 17, 2014 10:21 pm
Forum: General discussion
Topic: Any news about a wider view(better quality) Raspberry PiCam?
Replies: 5
Views: 893

Any news about a wider view(better quality) Raspberry PiCam?

Since this is the general discussion, I was wondering if anyone has heard anything about the RPI team working on a new camera? Just wondering if that is in the works
by jojo_angelov
Thu Jan 16, 2014 1:59 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Edimax ew-7811un - wpa_supplicant daemon failed to start
Replies: 10
Views: 7187

Re: Edimax ew-7811un - wpa_supplicant daemon failed to start

DougieLawson wrote:sudo ifdown --force wlan0
sudo ifup wlan0

If that doesn't fix it post the output from
cat /etc/network/interfaces
cat /etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf
Hey Duggie. I just updated the post with the output.
by jojo_angelov
Thu Jan 16, 2014 12:57 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Edimax ew-7811un - wpa_supplicant daemon failed to start
Replies: 10
Views: 7187

Edimax ew-7811un - wpa_supplicant daemon failed to start

Hey guys. So I am trying to connect my wifi to either of my devices, I have one network that is open and one that is protected. For some reason there is a problem while connecting and I get the following errors: /etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf ctrl_interface=DIR=/var/run/wpa_supplicant GROUP...
by jojo_angelov
Thu Jan 16, 2014 3:34 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Edimax ew-7811un - connect to OPEN network - no key ?
Replies: 2
Views: 416

Edimax ew-7811un - connect to OPEN network - no key ?

Hey guys. So all the tutorials show how to connect to a protected network but there is no configuration shown that connects to a network with no key... Is that possible? I cannot imagine that it won't be allowed but I cannot seem to find it anywhere. Any suggestions will be greatly appreciated. Thanks
by jojo_angelov
Thu Jan 09, 2014 2:05 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Raspberry Pi Camera V 1.3 - getting MMAL error after 2 hours
Replies: 3
Views: 1099

Re: Raspberry Pi Camera V 1.3 - getting MMAL error after 2 h

I did a "sudo apt-get update" and "sudo apt-get upgrade" right before I set my camera up. Is "sudo rpi-update" different? Sorry if it seems like a stupid question but I am fairly new to the pi. Thanks
by jojo_angelov
Thu Jan 09, 2014 5:50 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Raspberry Pi Camera V 1.3 - getting MMAL error after 2 hours
Replies: 3
Views: 1099

Raspberry Pi Camera V 1.3 - getting MMAL error after 2 hours

Hey guys. So the Camera was working great until it suddently stopped working 2 hours after I installed it. Here is the error that I first got, then I rebooted, then I rebooted again: First error: executing raspistill symply haults I restarted, I when I came back, I took 1 image and the camera starte...
by jojo_angelov
Thu Jan 09, 2014 4:24 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Raspberry Pi Camera V 1.3 - Moving objects are blurred out
Replies: 1
Views: 743

Raspberry Pi Camera V 1.3 - Moving objects are blurred out

Hey guys. I just got my Raspberry Pi Camera module and it is pretty decent. The problem I have is that I am taking pictures of moving objects and I was wondering if there is a way to increase the speed of the snapshot to not blurr out the moving object ? I am not sure if "raspistill" is able to do s...
by jojo_angelov
Wed Jan 08, 2014 11:39 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Error "Disabling IRQ #32" using fswebcam + Logitech C920
Replies: 1
Views: 978

Error "Disabling IRQ #32" using fswebcam + Logitech C920

Hey guys. So I am trying to continually take photos every 15 seconds with my Logitech C920. However, I keep getting errors with the camera as I cannot take images indefinitely. Usually lasts only a few minutes and I get the error and the camera is no longer functional until I unplug the USB and then...
by jojo_angelov
Mon Jan 06, 2014 1:57 pm
Forum: General discussion
Topic: Can I programatically shut down USB port and start it again?
Replies: 0
Views: 290

Can I programatically shut down USB port and start it again?

Hey guys. So I have a basic Pi + Logitec C920 cam setup where I want my pi running at all times taking pictures from the camera. I have finally set up to reboot the pi when it freezes. However, I have a problem that after reboot, the camera will start giving me "Unable to find a compatible palette f...

Go to advanced search