Go to advanced search

by Murphyprecht
Mon Jul 11, 2016 12:56 pm
Forum: Automation, sensing and robotics
Topic: Controlling 433MHz RF outlets with Android devices
Replies: 19
Views: 156197

Re: Controlling 433MHz RF outlets with Android devices

Hi guys, anyone in the UK wanting to try this, Maplin are selling a 5 pack of 3kw 240v RF outlets for just £19.99 currently.

http://www.maplin.co.uk/p/remote-contro ... pack-n38hn
by Murphyprecht
Thu Dec 19, 2013 4:02 pm
Forum: Graphics, sound and multimedia
Topic: My Simple Multi Room Audio Project
Replies: 16
Views: 14104

Re: My Simple Multi Room Audio Project

I have 3 pi's all running picoreplayer (Squeezeplug has proven too unreliable) and I'm able to login to my Deezer account, I don't have Spotify but it's an app just like Deezer so shouldn't provide any problems.
by Murphyprecht
Thu Dec 19, 2013 3:04 pm
Forum: Media centres
Topic: [Problem] SqueezePlug and LMS randomly loosing connection
Replies: 9
Views: 3228

Re: [Problem] SqueezePlug and LMS randomly loosing connectio

Found the solution to my issue. Some will like, some will not. I formatted a 1gb sd and burnt picoreplayer onto it! Works like an absolute dream and it's been on the devices for over a week. No restarts needed and I can can pause a song one day and go back to it 3 days later and it just works. It in...
by Murphyprecht
Sun Sep 08, 2013 11:42 am
Forum: Media centres
Topic: [Problem] SqueezePlug and LMS randomly loosing connection
Replies: 9
Views: 3228

Re: [Problem] SqueezePlug and LMS randomly loosing connectio

Update: The player is not available to my controllers but I CAN ssh into it so in this case it's not a hardware or network issue but an issue between squeeze-plug and LMS. I've rebuilt using both variants of the player and it still happens?

Help anyone?
by Murphyprecht
Sat Sep 07, 2013 12:41 pm
Forum: Media centres
Topic: [Problem] SqueezePlug and LMS randomly loosing connection
Replies: 9
Views: 3228

Re: [Problem] SqueezePlug and LMS randomly loosing connectio

Ok so even restarting at 5 every morning and pinging the server every 5 minutes, hynix1/wifi was off the list this morning. Pardon me if I'm wrong here but doesn't pinging the ip of the server just mean the computer is still up and not necessarily a connection to LMS has been lost?
by Murphyprecht
Thu Sep 05, 2013 12:32 pm
Forum: Media centres
Topic: [Problem] SqueezePlug and LMS randomly loosing connection
Replies: 9
Views: 3228

Re: [Problem] SqueezePlug and LMS randomly loosing connectio

(First post so please don't shoot :D ) Having the same issue guys on the 3 squeezeplugs (1 Samsung, 2 Hynix). I'm going to try both of these suggestions although I'll do my restarts at 5 AM ( yeah the nights sometimes go beyond 3 lol ) I'll let you know how this turns out but thanks for the help so ...

Go to advanced search