Go to advanced search

by belimawr
Tue Nov 19, 2013 12:20 pm
Forum: Camera board
Topic: Camera Board not working after rpi-upgrade
Replies: 5
Views: 3098

Re: Camera Board not working after rpi-upgrade

Thanks a lot! That is exactly my problem! What is the best option to me to do a downgrade of the Kernel, so I can get the w1_gpio and the camera working (I'm using both at the same time)? I searched for "linux-image" on the repositories, but none is installed, so using apt-get might not be the best ...
by belimawr
Tue Nov 19, 2013 9:27 am
Forum: Camera board
Topic: Camera Board not working after rpi-upgrade
Replies: 5
Views: 3098

Camera Board not working after rpi-upgrade

Hi, yesterday night I tried to install uv4l (following http://www.linux-projects.org/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=14), all installation worked well, but it wasn't working, so I ran "rpi-update" the update worked well, but now the camera does not work at all, not even with raspisti...
by belimawr
Sat Nov 16, 2013 10:57 pm
Forum: Interfacing (DSI, CSI, I2C, etc.)
Topic: SPI with logic level converter does not seems to work well.
Replies: 2
Views: 1858

SPI with logic level converter does not seems to work well.

I got a Humble Pi prototyping board and build a 10-channels logic level converter using this schematic: http://i.stack.imgur.com/gS3SS.jpg The level converter is connected directly to all communication pins: SPI, I2C, UART and a few other GPIOs. Everything seems to be working well (I tested the chan...

Go to advanced search