Go to advanced search

by SevenTOST
Wed Jun 25, 2014 12:57 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: WiFi Adapter TL-WN725N
Replies: 1
Views: 773

WiFi Adapter TL-WN725N

I jsut wanna get help to get my wireless adapter to work, with my Raspberry Pi. Its an TP-Link, TL-WN725N wifi adapter. I tryied once before but know i have NOOBs 1.4 and an knewer kernel, the kernel version should be , (3.10.25+ #622). If i remember correctly thats was of importens. Be glaad if any...
by SevenTOST
Sat Nov 09, 2013 10:31 am
Forum: Troubleshooting
Topic: The GPIO
Replies: 1
Views: 600

The GPIO

Hi ! Ill try to make my GPIO's port to run, with with new installed breakoutkit. I follow these steps in the User Guide book, about one blinking led. But i dont get it to work. Maybe someone of you have some good answers. I post in the lines... the error messages in the console, why must i run as a ...
by SevenTOST
Wed Nov 06, 2013 4:40 pm
Forum: Beginners
Topic: TP-Link TL-WN725N V2 works out of the box on Raspbian
Replies: 236
Views: 359258

Re: TP-Link TL-WN725N V2 works out of the box on Raspbian

Hi MrEngman and others ! Youre last reply function perfectly, thank you very much, iwlist scan | less Worked and i found my router in the list. But still in reboot i got som error messages... i write under " Configuration network interfaces... ioctl[SIOCSIWAP]: Operation not permitted¨ ioctl[SIOCSI...
by SevenTOST
Wed Nov 06, 2013 1:40 pm
Forum: Beginners
Topic: TP-Link TL-WN725N V2 works out of the box on Raspbian
Replies: 236
Views: 359258

Re: TP-Link TL-WN725N V2 works out of the box on Raspbian

Hi all Hightechs! I also bought the wireless TP-LINK,TL-WN725N nano adapter. And after i install it by the userguide book. I can not find "wlan0", when i reboot. So becouse of that i think thats why i dont find any other wireless network with the command " sudo iwlist scan | less". I got this 8188.k...
by SevenTOST
Tue Jul 30, 2013 11:50 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Network and internet problem with a brand new Raspberry
Replies: 1
Views: 454

Network and internet problem with a brand new Raspberry

I have a laptop with Windows 7 installed, i become intressded of the Raspberry PI and bought one. On the Raspberry i put in a new SD card with the NOOB, And startded it up i connected the the network cabel between them a crosslinked CAT5 cabel, "computor to computor". For internet on my laptop i use...

Go to advanced search