Go to advanced search

by TheKid
Wed Jul 24, 2013 1:08 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Fried my Pi?
Replies: 11
Views: 1689

Re: Fried my Pi?

Hey, the voltage on TP1and TP2 are around 4.5V. Is that normal?
by TheKid
Tue Jul 23, 2013 12:43 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Fried my Pi?
Replies: 11
Views: 1689

Re: Fried my Pi?

I don't know if my usage of overheating is correct but here's what I know: I can't use my normal phone charger to power the Pi and the fuse trips (I could before) My phone charger is rated at 1000mA I can turn on my Pi off my computer's USB port (around 500mA?) but it heats up like crazy and shuts d...
by TheKid
Mon Jul 22, 2013 11:37 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Fried my Pi?
Replies: 11
Views: 1689

Re: Fried my Pi?

Video works now but still overheats. AFAIK everything works fine. Is the quick overheating normal? I can't compare to when it's normal.
by TheKid
Mon Jul 22, 2013 10:55 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Fried my Pi?
Replies: 11
Views: 1689

Re: Fried my Pi?

OK, Everything works now but the SoC overheats. Also, I am sure the pi boots because It matches the normal booting pattern.
How do I fix the overheating?
by TheKid
Sun Jul 21, 2013 10:51 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Fried my Pi?
Replies: 11
Views: 1689

Fried my Pi?

Hi,
A week after getting my Pi I accidentally tripped the polyfuse on by plugging something rated for 9V in the composite port. After letting the fuse reset itself the Pi can boot normally (The OK LED lights up) but if I plug in an HDMI cable it overheats and nothing displays. Is my Raspberry Pi okay?

Go to advanced search