Go to advanced search

by iero
Tue Apr 08, 2014 8:14 pm
Forum: General discussion
Topic: Oregonscientific LW301 weather station
Replies: 14
Views: 12124

Re: Oregonscientific LW301 weather station

In fact, I plugged the ethernet cable from the LW301 station to the RPI.

And I've configured an apache server to receive all data sent by the station. It works great.
by iero
Mon Jul 08, 2013 8:37 pm
Forum: General discussion
Topic: Oregonscientific LW301 weather station
Replies: 14
Views: 12124

Re: Oregonscientific LW301 weather station

Hello Can you give me more information about your GPIO device ? I got a "Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. (...) Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interes...
by iero
Mon Jul 08, 2013 1:45 pm
Forum: General discussion
Topic: Oregonscientific LW301 weather station
Replies: 14
Views: 12124

Re: Oregonscientific LW301 weather station

Hello Oregon doesn't support this type of testing ! They want you to use the product as they design it.. I found a google code project : http://code.google.com/p/wmr/ They tested LW301 with linux box with success without any usb driver. And the '-32' error doesn't seems to be related to drivers prob...
by iero
Mon Jul 08, 2013 9:27 am
Forum: General discussion
Topic: Oregonscientific LW301 weather station
Replies: 14
Views: 12124

Oregonscientific LW301 weather station

Hello all, I try to get data from a Oregon LW301 weather station. This station (see attached) can get sensor information with a RF 433MHz receiver, connected with USB to a little box that translate and send to an oregon server this data using TCP/HTTP protocol (ethernet link). The product is good an...
by iero
Thu Jul 04, 2013 1:01 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: usb error -32
Replies: 4
Views: 2522

usb error -32

Hello I try to plug an oregonscientific LW301 weather station on the rpi. I tried to plug it directly and thru a usb powered hub, and I got the following message : [ 10.155690] scsi 0:0:0:0: Direct-Access Hitachi HTS541612J9SA00 C7KP PQ: 0 ANSI: 2 CCS [ 10.191813] sd 0:0:0:0: [sda] 234441648 512-byt...

Go to advanced search