Go to advanced search

by notacake
Thu May 21, 2015 7:20 pm
Forum: Compute Module
Topic: CAM1 not detected on CMIO board with default dt-blob.dts
Replies: 96
Views: 17183

Re: CAM1 not detected on CMIO board with default dt-blob.dts

I too have had this problem. I downloaded the latest Raspbian image, did rpi-update, and followed the guide word-for-word at https://www.raspberrypi.org/documentation/hardware/computemodule/cmio-camera.md . Same problem as the other people in this thread, CAM0 would work, CAM1 wouldn't. I first used...
by notacake
Wed Jun 11, 2014 12:22 pm
Forum: Camera board
Topic: Audio playback stutters whilst raspistill is running
Replies: 3
Views: 898

Audio playback stutters whilst raspistill is running

I'm trying to provide audio playback on a Pi whilst capturing timelapse images using raspistill. Thing is, whilst raspistill is running there's a lot of a background noise (quiet, but regular) and the playing sound stutters. Here's the raspistill command: raspistill -tl 750 -t 999999 -vf -w 640 -h 4...
by notacake
Tue May 13, 2014 7:25 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Dynamode USB Wifi Dongle issues
Replies: 393
Views: 168611

Re: Dynamode USB Wifi Dongle issues

I'm also getting a kernel oops but on 3.12.19 - latest on rpi-update. I adapted all the instructions to use the correct version of the kernel source, so I think it's something that's changed about Linux that the driver doesn't handle. Here's the relevant section of my log: [ 6.898105] mt7601Usta: mo...
by notacake
Sat Oct 12, 2013 11:39 pm
Forum: Interfacing (DSI, CSI, I2C, etc.)
Topic: SPI: bcm2708_spi bcm2708_spi.0: chipselect 0 already in use
Replies: 9
Views: 7347

Re: SPI: bcm2708_spi bcm2708_spi.0: chipselect 0 already in

Did you manage to get this working? I'm trying to do the exact same thing.
by notacake
Thu Aug 08, 2013 2:13 pm
Forum: Other programming languages
Topic: Mono (C#) 2.11.4 hard-float for Raspberry Pi (EXPERIMENTAL)
Replies: 168
Views: 83752

Re: Mono (C#) 2.11.4 hard-float for Raspberry Pi (EXPERIMENT

Could you provide any more details on how you compiled it? I'm trying to get it working on a buildroot image I'm creating and the binary version you provided refuses to run on it.
by notacake
Thu Apr 18, 2013 12:51 pm
Forum: Networking and servers
Topic: Huawei E3131 on Wheezy
Replies: 44
Views: 183220

Re: Huawei E3131 on Wheezy

While in 12d1:14db mode, it is possible to execute http://192.168.1.1/html/switchProjectMode.html This works in Windows, but it won't load any drivers for the serial modem interfaces. It doesn't seem to produce an effect on the Pi though, but that might be because I don't understand the rest of the...

Go to advanced search