Go to advanced search

by errolt
Fri Nov 23, 2018 3:21 pm
Forum: Raspbian
Topic: SSH setup not working
Replies: 6
Views: 2334

Re: SSH setup not working

Changed the SD card and the problem resolved itself.

It is possible that the PI did not fully boot, can't see, as it is headless. I'm just used to everything "just working". I'll debug this further at a later date...
by errolt
Fri Nov 23, 2018 1:44 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: SSH does not enable with "ssh" file in boot partition
Replies: 3
Views: 503

Re: SSH does not enable with "ssh" file in boot partition

Different SD card solved the issue for some reason.
by errolt
Fri Nov 23, 2018 12:41 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: SSH does not enable with "ssh" file in boot partition
Replies: 3
Views: 503

SSH does not enable with "ssh" file in boot partition

Hi Everybody, The latest(2018-11-13) Stretch Lite image seems to have an issue where it sees the "ssh" file in the boot partition, it deletes the file, but fails to enable the SSH server. Rolling back to the 2018-04-18 Stretch Lite image solves the issue, thus it isn't a procedural or hardware issue...
by errolt
Fri Nov 23, 2018 12:35 pm
Forum: Raspbian
Topic: SSH setup not working
Replies: 6
Views: 2334

Re: SSH setup not working

Confirmed.

Exactly the same setup as previous post. Just removed SD card, flashed 2018-04-18 Stretch Lite image to the card, create ssh file, plug card back into PiZero.

SSH works.

The 2018-11-13 Stretch Lite image is broken...
by errolt
Fri Nov 23, 2018 12:27 pm
Forum: Raspbian
Topic: SSH setup not working
Replies: 6
Views: 2334

Re: SSH setup not working

Same issue.

I use a PiZero with a USB OTG hub+ethernet plugged into the Pi OTG port. It gets an IP, but SSH does not work.

I created the ssh file in the boot partition, and the PI sees the file and deletes it, but does not enable SSH. The previous image worked perfectly.
by errolt
Thu Apr 04, 2013 2:28 pm
Forum: General discussion
Topic: RS and Allied Update #6
Replies: 324
Views: 55517

Re: RS and Allied Update #6

RS has gone to crap. My first RPi preorder went smooth. I got my dispatch notification, the order was sent via DHL and I could track the shipment. I ordered a new RPi on 2013/03/04. They said "Dispatch expected within one week". Didn't hear anything from them. On 2013/03/26 I mail them to inquire. G...

Go to advanced search