Go to advanced search

by CrazyErick
Thu Jan 15, 2015 7:44 am
Forum: Graphics, sound and multimedia
Topic: Bluetooth audio streaming
Replies: 131
Views: 342948

Re: Bluetooth audio streaming

Hi, I completed steps 1-4 but now I am stuck on step 5. I don't seem to pick up any bluetooth source once the devices are paired. I did check and the device is in the list of trusted devices. I have tried with both iPhone5s and Samsung S4. I have gone through step 1-4 to double check the settings ar...
by CrazyErick
Thu Dec 18, 2014 6:29 am
Forum: Graphics, sound and multimedia
Topic: Analyze audio for use with analog meter
Replies: 0
Views: 474

Analyze audio for use with analog meter

Hi, I have been interested in adding a analog meter (micro amp meter) to a pi internet radio project I am working on. I am using mpc/mpd for handling the audio stream for the project. Now I would like to know if there is a way to tap into the audio to get some data I could analyze to use to output t...
by CrazyErick
Wed Aug 28, 2013 12:07 pm
Forum: Gaming
Topic: RetroPie Project SD-Card Image
Replies: 68
Views: 31106

Re: RetroPie Project SD-Card Image

petrockblog wrote:Just updated the RetroPie Project SD-card image to version 1.5. You can get it at http://blog.petrockblock.com/retropie/r ... downloads/.

Have fun!
Is there somewhere we can get the old images from? Having some problems with 1.7 and Stella/sound.
by CrazyErick
Wed Aug 28, 2013 12:00 pm
Forum: Gaming
Topic: Retropie RetroArch Sound Lag
Replies: 13
Views: 5364

Re: Retropie RetroArch Sound Lag

Hi,

I tried an older version of Wheezy but using the RetroPie install script Stella failed to build. I will try perhaps just installing Stella manually outside of the script. Will also see if I can source an older image of the RetroPie SD image.

Thanks,
Erick
by CrazyErick
Wed Aug 28, 2013 8:44 am
Forum: Gaming
Topic: Retropie RetroArch Sound Lag
Replies: 13
Views: 5364

Re: Retropie RetroArch Sound Lag

Thanks guys, hopefully there will be a solution as I was starting to enjoy playing on the A2600 again :-)
by CrazyErick
Wed Aug 14, 2013 6:28 am
Forum: Gaming
Topic: Retropie RetroArch Sound Lag
Replies: 13
Views: 5364

Retropie RetroArch Sound Lag

Hi, My first attempt at playing with the Retropie project and downloaded the v1.7 image. Emulation station comes up and I put my Atari 2600 roms on the SD card. My problem is when playing the Atari Roms that the sound has lag. The game would start and 5-10 seconds later the game sound would start. I...
by CrazyErick
Fri Feb 15, 2013 4:17 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Another dead Pi
Replies: 0
Views: 287

Another dead Pi

Hi,

Just received another Pi and it appears DOA. Power light comes on, ACT green light flashes once, then nothing.

Tested the SD card and power supply on another working Pi and no problems. Any ideas? :cry:

Cheers,
Erick
by CrazyErick
Thu Feb 07, 2013 10:51 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Random Freezing with odd solution
Replies: 2
Views: 499

Random Freezing with odd solution

Hi all, My first post here so be gentle (thats what she said)... Anyway had a stange issue with my latest addition to my Pi family. The Pi would freeze at random intervals, during installation, usage, boot even. When plugged into montior with HDMI you would see random pulse characters appear on scre...

Go to advanced search