Go to advanced search

by walax
Mon Feb 18, 2013 1:21 pm
Forum: Raspbian
Topic: How to connect to Raspbery via ssh when no static IP ?
Replies: 8
Views: 6026

Re: How to connect to Raspbery via ssh when no static IP ?

Check for the ddclient package on your pi
by walax
Fri Sep 28, 2012 2:38 pm
Forum: Media centres
Topic: HOWTO: YouTube on the Raspberry Pi - sans X B-)
Replies: 178
Views: 237484

Re: HOWTO: YouTube on the Raspberry Pi - sans X B-)

Licaon_Kter wrote:oh, can you test: normal system wide use iso8859-15 or whatever suits your fancy, but when you start yt start it with LANG=fr_FR.utf8 yt
yt is starting, but the 3 first results do not appear.

I'm not at home actually so can't tell you if the video is playing correctly.
by walax
Fri Sep 28, 2012 7:20 am
Forum: Media centres
Topic: [TUTO] Install and SetUp minidlna media server
Replies: 61
Views: 1209663

Re: [TUTO] Install and SetUp minidlna media server

Followed the guide, had it work perfectly.

Has anyone managed to watch a movie on an android device with a separate srt file ?
by walax
Mon Sep 24, 2012 5:47 pm
Forum: Media centres
Topic: HOWTO: YouTube on the Raspberry Pi - sans X B-)
Replies: 178
Views: 237484

Re: HOWTO: YouTube on the Raspberry Pi - sans X B-)

Licaon_Kter wrote:any reason not to use UTF-8?
Mainly accents (éàç) bugging in irssi if locale are in UTF-8.

Maybe i should look this way indeed.

But if anyone manages to make yt work with latin charset, tell us !
by walax
Thu Sep 20, 2012 10:34 am
Forum: Media centres
Topic: HOWTO: YouTube on the Raspberry Pi - sans X B-)
Replies: 178
Views: 237484

Re: HOWTO: YouTube on the Raspberry Pi - sans X B-)

Is there any way to make it work withtout having to set the locale to any UTF8 ? Actually with iso8859-15 (either fr_FR ou en_US), I get this error : File "/usr/lib/python2.7/encodings/iso8859_15.py", line 12, in encode return codecs.charmap_encode(input,errors,encoding_table) UnicodeEncodeError: 'c...
by walax
Wed Sep 19, 2012 10:12 pm
Forum: Raspbian
Topic: Bitlbee
Replies: 2
Views: 1153

Re: Bitlbee

fixed by setting DNS in resolve.conf, at least i guess
by walax
Wed Sep 19, 2012 6:58 pm
Forum: Raspbian
Topic: Bitlbee
Replies: 2
Views: 1153

Bitlbee

hi, After installing bitlbee through aptitude, when starting it, i get this error : Starting BitlBee IRC/IM gateway: bitlbeeError: socket: Address family not supported by protocol Has anyone got any clue how to solve it ? I think this is the reason why i can't connect to gtalk using bitlbee. Thanks ...

Go to advanced search