Go to advanced search

by falcon1620
Sat Nov 10, 2012 7:30 am
Forum: Networking and servers
Topic: Another Synchronet BBS compile question
Replies: 4
Views: 3120

Re: Another Synchronet BBS compile question

Thanks JoeSoap I have insured that the packages are indeed installed [email protected] /usr $ sudo apt-get install libmozjs185-1.0 libmozjs185-dev Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done libmozjs185-1.0 is already the newest version. libmozjs185-dev is a...
by falcon1620
Thu Nov 08, 2012 5:14 pm
Forum: Networking and servers
Topic: Another Synchronet BBS compile question
Replies: 4
Views: 3120

Another Synchronet BBS compile question

Hi, I am still having issues compiling SBBS on my Pi. I have installed the dependencies, and gone through the Wiki several times. I can't seem to get a clean build.. Running the command [code] [email protected] ~/sbbs $ sudo make install JSINCLUDE=/usr/include/js JSLIB=mozjs SYMLINK=1 ... ... Compiling...
by falcon1620
Thu Nov 08, 2012 6:08 am
Forum: Raspbian
Topic: Apt package manager isn't working
Replies: 5
Views: 1443

Re: Apt package manager isn't working

It's been a while, but I wanted to post an update, basically I had plenty of free space left on both SD cards, and there was nothing to indicate that the problem was. My card was a Microcenter brand class 6 and another one branded PNY. I decided to order a case and an SD card with an image Pre-loade...
by falcon1620
Sun Sep 02, 2012 6:24 am
Forum: Raspbian
Topic: Apt package manager isn't working
Replies: 5
Views: 1443

Apt package manager isn't working

Does anyone else have a problem with the package manager installing applications? For example. I run sudo apt-get update sudo apt-get upgrade it downloads all the files and asks to proceed, I say yes It gives up with an error "Package X" contains an empty file dpkage returned error status -2 so then...
by falcon1620
Sun Sep 02, 2012 4:27 am
Forum: Raspbian
Topic: Apt package manager isn't working
Replies: 0
Views: 379

Apt package manager isn't working

Maybe you guys could help me. I am not new to linux, I have Debian running on several machines here. However I seem to have a problem with the ARM port of Debian/Raspberrian on my Pi and a Beagle Board here. Every time I try to run the package manager using sudo apt-get update, sudo apt-get update, ...

Go to advanced search