Go to advanced search

by SpaceMaker
Mon Oct 14, 2019 10:29 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Raspberry pi 4 won't boot start*.elf not found
Replies: 6
Views: 460

Re: Raspberry pi 4 won't boot start*.elf not found

thanks fo the suggestions 1. i always use Buster. 2. like i mentioned, i have formatted the 32 GB sd card when it came out of the pi 3 and installed Buster again. 3. yes i did and i even bought new sd cards. didnt work. And ive tried all 3 Raspbian programs. still those horrible 4 blinks. I am afrai...
by SpaceMaker
Mon Oct 14, 2019 8:36 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Raspberry pi 4 won't boot start*.elf not found
Replies: 6
Views: 460

Re: Raspberry pi 4 won't boot start_x.elf not found

it was a typo, i meant start*.elf
by SpaceMaker
Mon Oct 14, 2019 5:55 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Raspberry pi 4 won't boot start*.elf not found
Replies: 6
Views: 460

Re: Raspberry pi 4 won't boot start_x.elf not found

so i installed the raspbian software on the 16 gb sd card. inserted it and booted up the pi. it worked like it should. after some time i had some trouble with the this forum: https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?f=28&t=251709&p=1536219#p1536219 after some feedback i thought it wasnt a bi...
by SpaceMaker
Mon Oct 07, 2019 6:18 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Raspberry pi 4 won't boot start*.elf not found
Replies: 6
Views: 460

Raspberry pi 4 won't boot start*.elf not found

hi, i wanted to try the raspberry pi 4 to get more speeds in things. after my first installation with a 16 GB micro sd card it worked like it should be. because it worked i wanted to instantly upgrade it to a 32GB sd card. After installing raspbian it didnt work, not even with the 16 anymore. i trie...
by SpaceMaker
Sat Sep 14, 2019 9:50 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: external hub power not booting pi 4
Replies: 2
Views: 153

external hub power not booting pi 4

hello, i've been trying to get some external HDD mounted to the raspberry pi 4. i can mount one but once i add the other one there probably is a sort of lag of power because if i do that they both wont show up. they work both separate but not togheter. so 'tried' to add a hub. they do both work when...

Go to advanced search