Go to advanced search

by Lookslikerain75
Sun Aug 18, 2019 9:27 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: PI4 odd core frequency showing
Replies: 2
Views: 140

Re: PI4 odd core frequency showing

That could be it, i switched to 2560 x 1080 a few days ago. Previously was running at a lower resolution, also refresh rate is 75mhz.

So its like a mini auto overclock when high resolutions used?
by Lookslikerain75
Sun Aug 18, 2019 1:19 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: PI4 odd core frequency showing
Replies: 2
Views: 140

PI4 odd core frequency showing

Not specifically an issue i just do not understand why but the core frequency is has started showing as 550mhz, I have applied no overclock and as far as i can tell i am using the stock config.txt. Is there any other config that would cause the GPU to show over 500Mhz? Everything is working and temp...
by Lookslikerain75
Fri Aug 16, 2019 5:43 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Pi4 XFCE install not working
Replies: 2
Views: 278

Pi4 XFCE install not working

I wanted to try an alternative desktop to the standard raspbian buster desktop. I have tried a number of different instructions for installing xfce4 and lightdm. They both seem to install fine no error as per various instructions i found. However there is no change to the system, i reboot and get th...
by Lookslikerain75
Wed Jul 17, 2019 6:34 pm
Forum: Raspbian
Topic: STICKY: Raspbian 'Buster' 2019-06-20 / 07-10
Replies: 127
Views: 24689

Re: Raspbian 'Buster' 2019-06-20 / 07-10

I have the same issue version number does not match. Also not sure if it is related I am seeing some very inconsistent internet speeds. Never gets over 50mbps on Gigabit or wifi 5ghz. Eth0 shows connected at gigabit and router shows a gigabit connection to the PI. I have tried a few internet speed t...

Go to advanced search