Go to advanced search

by zagumennikov
Tue Sep 18, 2012 6:32 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: USB - the Elephant in our Room
Replies: 802
Views: 271596

Re: USB - the Elephant in our Room

If you are suffering a specific problem and like to help with testing, then rpi-udpate may get you a fix earlier, and the various command line options may help diagnose what is good and what is bad. Thanks for reply, things are much more clear now. I have problems with web cam, like many other peop...
by zagumennikov
Mon Sep 17, 2012 10:16 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: USB - the Elephant in our Room
Replies: 802
Views: 271596

Re: USB - the Elephant in our Room

There is so much discussion about usb here. Can anyone make a summary of all of that (for example in the first post of this topic or in wiki)? How are things with the problem for now? What is already fixed, what will be fixed in near future, what will not be fixed, is anyone working on usb problems ...
by zagumennikov
Sun Aug 05, 2012 1:39 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: USB web cam works bad
Replies: 4
Views: 3272

Re: USB web cam works bad

I got mjpg-streamer to compile with some help from #raspberrypi on freenode, I have it working with a 8192cu.ko module using wireless key. The frame rate is only about 2 frames a second at 640x480 and 8frames per second at 320x240 if that helps. Did you make something besides "make all" to compile ...
by zagumennikov
Sat Aug 04, 2012 11:19 am
Forum: Troubleshooting
Topic: USB web cam works bad
Replies: 4
Views: 3272

Re: USB web cam works bad

No, I have only 1 powered hub. I've solved the problem with hub. Hub gived back +5V to r-pi USB port. I closed +5V line from hub to r-pi and now web cam plugged in hub works same as it is plugged directly to r-pi. And I accepted the low resolution and forgot about 640x480. Now I have another problem...
by zagumennikov
Thu Aug 02, 2012 7:08 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: USB web cam works bad
Replies: 4
Views: 3272

USB web cam works bad

I have problems with getting usb web cam working. I'm trying to get stream from camera with mjpg-streamer. If I plug web cam directly to raspberry pi, I can get at about 10 fps at 480x360, but 640x480 is not working, image is loading very slow (1 frame per 20+ seconds) with artifacts or not loading ...

Go to advanced search