Go to advanced search

by mikeparris
Thu May 30, 2013 10:10 am
Forum: Media centres
Topic: Logitech Media Server, Squeezelite Power up
Replies: 2
Views: 1900

Re: Logitech Media Server, Squeezelite Power up

Found a solution.

Logitech Media Server has a command faciity on port 9090 accessed via Telnet. So I created a Python app that sent a "button play" command to the Server which starts the music
by mikeparris
Thu May 23, 2013 6:10 pm
Forum: Media centres
Topic: Logitech Media Server, Squeezelite Power up
Replies: 2
Views: 1900

Logitech Media Server, Squeezelite Power up

I have installed Logitech Media Server and Squeezelite on my Pi Wheezy installation and intend to use it in the car, using a phone as a controller. It would be great if it would play from power up so the passenger would not need to use the phone to get the music running. The Media server settings in...
by mikeparris
Mon May 13, 2013 10:30 pm
Forum: Graphics, sound and multimedia
Topic: Logitech Media Server / Raspbian
Replies: 112
Views: 74239

Re: Logitech Media Server / Raspbian

Found the problem. All things pointed to the problem being the soft float, so I built a new LMS on a hard float Rasbian and this ran OK. I found an experimental Mono install for a hard float Pi here - http://www.raspberrypi.org/phpBB3/viewtopic.php?p=310016 I will now give this a try so I can integr...
by mikeparris
Sun May 12, 2013 1:58 pm
Forum: Graphics, sound and multimedia
Topic: Logitech Media Server / Raspbian
Replies: 112
Views: 74239

Re: Logitech Media Server / Raspbian

Thanks for the reply Castalla, Yes the IP address is correct,as it is the one I use to SSH into the Pi. I can also connect using VNC Viewer using this address. I am using the soft float version as I have another app I want to run on this machine that uses Mono, which does not work with the hard floa...
by mikeparris
Sat May 11, 2013 5:29 pm
Forum: Graphics, sound and multimedia
Topic: Logitech Media Server / Raspbian
Replies: 112
Views: 74239

Re: Logitech Media Server / Raspbian

Hi, I am having a problem with the setup as detailed by All Things Pi. Instructions 1 to 8 run perfectly. I can restart the server OK, but when I try to browse to the LMS I get a reply "could not connect to 192.168.1.75:9000". A basic web server error. I have used the Wheezy Soft Float operating sys...
by mikeparris
Tue Apr 09, 2013 5:26 pm
Forum: Media centres
Topic: Squeezeplug - Only one player can be connected
Replies: 1
Views: 505

Squeezeplug - Only one player can be connected

I have had a system working OK, but now it will only allow one player to connect. So if the player on the Server Pi is running, when a slave player starts up the connection to the original player is lost and only the later one is connected. Anyone any idea what is going on or have to diagnose? Mike ...
by mikeparris
Wed Aug 01, 2012 4:41 pm
Forum: Other programming languages
Topic: MonoDevelop C# on RPI (or Visual Studio for Linux)
Replies: 30
Views: 47989

Re: MonoDevelop C# on RPI (or Visual Studio for Linux)

Hi I have installed a copy of the Raspbian "wheezy" image and then followed the instructions of melikeschees to installed mono-runtime and monodevelop but get a failure when starting monodevelop from the LXDE menu. The splash screen shows for about 15 seconds and then the error panel appears with - ...

Go to advanced search