Go to advanced search

by Superbug50
Fri Oct 19, 2018 7:48 am
Forum: Troubleshooting
Topic: My local website doesn't work and every time i ping localhost i see it's from ( : : 1), Help pls
Replies: 6
Views: 524

Re: My local website doesn't work and every time i ping localhost i see it's from ( : : 1), Help pls

I have a sd card but it only works on my pc. when booting up, it won't flash or start up. i will change OS on NOOBS from LibreELEC to Raspbin.
by Superbug50
Thu Oct 18, 2018 4:40 am
Forum: Troubleshooting
Topic: My local website doesn't work and every time i ping localhost i see it's from ( : : 1), Help pls
Replies: 6
Views: 524

Re: My local website doesn't work ...

I will try and find that. but i don't know what service is running that won't let me run apache2. i had uninstalled some Packages.
by Superbug50
Wed Oct 17, 2018 11:09 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: My local website doesn't work and every time i ping localhost i see it's from ( : : 1), Help pls
Replies: 6
Views: 524

Re: My local website doesn't work and every time i ping localhost i see it's from ( : : 1), Help pls

Did that and this shows up. [email protected]:~ $ sudo service apache2 status ● apache2.service - The Apache HTTP Server Loaded: loaded (/lib/systemd/system/apache2.service; enabled; vendor preset: Active: failed (Result: exit-code) since Wed 2018-10-17 08:36:39 PDT; 7h ago Process: 704 ExecStart=/usr/sbin/ap...
by Superbug50
Wed Oct 17, 2018 3:03 am
Forum: Troubleshooting
Topic: My local website doesn't work and every time i ping localhost i see it's from ( : : 1), Help pls
Replies: 6
Views: 524

My local website doesn't work and every time i ping localhost i see it's from ( : : 1), Help pls

Hello, This happened today when i was trying to directly go to my local-host website, Also whan i was pinging today it gave me this 64 bytes from localhost (::1): icmp_seq=1 ttl=64 time=0.115 ms 64 bytes from localhost (::1): icmp_seq=2 ttl=64 time=0.115 ms 64 bytes from localhost (::1): icmp_seq=3...

Go to advanced search