Go to advanced search

by samoud
Sat May 25, 2019 11:26 am
Forum: Raspbian
Topic: Howto: Play Web Video from any Browser with omxplayerGUI
Replies: 8
Views: 14574

Re: Howto: Play Web Video from any Browser with omxplayerGUI

Yes that's the idea.

I have to go with QT then ? look at this video : https://www.youtube.com/watch?v=6jSQh84apgw
by samoud
Sat May 25, 2019 11:06 am
Forum: Raspbian
Topic: Howto: Play Web Video from any Browser with omxplayerGUI
Replies: 8
Views: 14574

Re: Howto: Play Web Video from any Browser with omxplayerGUI

Yes that's I tried but the video stay always on top. index.html <div style="width:100%;height:50%;background:#F00;color:#FF0000;position:relative;z-index:100;">TOTO</div> <iframe src="http://localhost:9192/dplay?url=%2Fapp%2F1557013221510.mp4&omxoptions=--loop;--layer;-127;--win;0,0,1000,1000;stop" ...
by samoud
Sat May 25, 2019 9:56 am
Forum: Raspbian
Topic: Howto: Play Web Video from any Browser with omxplayerGUI
Replies: 8
Views: 14574

Re: Howto: Play Web Video from any Browser with omxplayerGUI

Thanks to you I can display the video. but it's always above the web page.

What I want to do if to make the video below the webpage (that have transparent area) to make an overlay.
something like this for example : https://i.ytimg.com/vi/sKyZuGWLU6Q/maxresdefault.jpg
by samoud
Sat May 25, 2019 12:17 am
Forum: Raspbian
Topic: Howto: Play Web Video from any Browser with omxplayerGUI
Replies: 8
Views: 14574

Re: Howto: Play Web Video from any Browser with omxplayerGUI

Hello,

Thanks for all the work you've done. I have a question how can I use omxplayergui to play a local video from an electron app ?
by samoud
Mon May 20, 2019 12:26 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Fluxbox and omxplayer
Replies: 3
Views: 146

Re: Fluxbox and omxplayer

topguy wrote: All GPU accelerated video players uses a dedicated framebuffer for video, it is not integrated with the X-Windows or its window manager.
Apparently Omxplayer can output to X windows, doesn't it ?

I've already tried the layer option for omxplayer without success.
by samoud
Mon May 20, 2019 7:59 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Fluxbox and omxplayer
Replies: 3
Views: 146

Fluxbox and omxplayer

Hello, I am working on a little project to play some videos from a raspberry pi with text and images as overlay. For the overlay I am working on an electron project launched with fluxbox and I play videos with omxplayer directly. But the problem is that the video stay always above the electron app. ...
by samoud
Sun May 19, 2019 1:37 am
Forum: Graphics, sound and multimedia
Topic: Electron and Omxplayer overlay
Replies: 0
Views: 244

Electron and Omxplayer overlay

Hello, I am working on a project and I need to play some videos with some graphic overlays. I manager to display the electron app using startx and omxplayer but it's on top of the electron app. What I need is playing the video and set electron app on top of it (with transparent background) How can I...
by samoud
Tue May 14, 2019 2:46 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Wifi disconnect after 5 minutes
Replies: 10
Views: 215

Re: Wifi disconnect after 5 minutes

It's hypriot 1.9.0

and wpa_supplicant v2.4
by samoud
Tue May 14, 2019 2:41 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Wifi disconnect after 5 minutes
Replies: 10
Views: 215

Re: Wifi disconnect after 5 minutes

Ernst wrote:
Tue May 14, 2019 2:39 pm
If I am not mistaken the country is normally uppercase, ie "FR" instead of "fr".
Can somebody confirm this ?
I've tried both.
by samoud
Tue May 14, 2019 2:35 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Wifi disconnect after 5 minutes
Replies: 10
Views: 215

Re: Wifi disconnect after 5 minutes

No problem.

Code: Select all

ctrl_interface=DIR=/var/run/wpa_supplicant GROUP=netdev
update_config=1
country=fr
network={
	ssid="SSID1"
	psk="PSK"
	id_str="mbxwpa"
}

Code: Select all

Linux XXXXXXX 4.14.34-hypriotos-v7+ #1 SMP Sun Apr 22 14:57:31 UTC 2018 armv7l GNU/Linux
by samoud
Tue May 14, 2019 2:12 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Wifi disconnect after 5 minutes
Replies: 10
Views: 215

Re: Wifi disconnect after 5 minutes

DarkPlatinum wrote:
Tue May 14, 2019 1:56 pm
What type of power supply are you using?
The official one
by samoud
Tue May 14, 2019 12:26 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Wifi disconnect after 5 minutes
Replies: 10
Views: 215

Wifi disconnect after 5 minutes

Hello, I have a weird issue with the wifi for some of my RPis. it gets disconnected et reconnect each 5 minutes and I don't know what's causing this. I found those lines every 5 minutes in my logs : wlan0: CTRL-EVENT-CONNECTED - Connection to 00:24:d4:62:16:58 completed [id=0 id_str=mbxwpa] p2p-dev-...
by samoud
Thu May 03, 2018 10:14 pm
Forum: Raspbian
Topic: Hypriot : RTC DS3231 installation
Replies: 0
Views: 161

Hypriot : RTC DS3231 installation

Hello, I'm trying to use the RTC DS3231 for my Raspberry pi 3 that has Hypriot OS. 1- add dtoverlay=i2c-rtc,ds3231 to config.txt 2- remove fake-hwclock 3- edit /lib/udev/hwclock-set #if [ -e /run/systemd/system ] ; then # exit 0 #fi 4- add to /etc/modules i2c-dev i2c-bcm2708 But I get two errors : t...

Go to advanced search