Go to advanced search

by ju473
Mon May 29, 2017 8:38 am
Forum: General discussion
Topic: HDMI Hub, no signal
Replies: 11
Views: 1978

Re: HDMI Hub, no signal

Hi,

I fixed the issue with a new HDMI cable. I used previously a cable provided with my Internet BOX but after replacing it with a new Amazon Basic HDMI 2.0, now the Pi is correctly detected!

Thanks all guys for your help!
by ju473
Fri May 26, 2017 12:02 pm
Forum: General discussion
Topic: HDMI Hub, no signal
Replies: 11
Views: 1978

Re: HDMI Hub, no signal

FTrevorGowen >> sorry I didn't see your message. Yes the HMDI switch is powered externally. I use this one: https://www.kinivo.com/products/kinivo- ... er-adapter
by ju473
Fri May 19, 2017 7:17 am
Forum: General discussion
Topic: HDMI Hub, no signal
Replies: 11
Views: 1978

Re: HDMI Hub, no signal

Hi,

yes it's exactly what I did. Could it be an issue with the HDMI switch or power adapter?

Thanks for your help,
by ju473
Thu May 18, 2017 8:36 pm
Forum: General discussion
Topic: HDMI Hub, no signal
Replies: 11
Views: 1978

Re: HDMI Hub, no signal

I modified config file as you advised but there is no change.
Whatever the Pi is starting or already started, there is no HDMI signal through my HDMI switch :oops: :oops: :cry:
by ju473
Thu May 18, 2017 3:20 pm
Forum: General discussion
Topic: HDMI Hub, no signal
Replies: 11
Views: 1978

Re: HDMI Hub, no signal

hi,

thanks for your quick reply. I will try to modify the config file and then keep you updated. Hope it will work or I wull have to buy a new TV with multiple HDMI :lol:
by ju473
Thu May 18, 2017 11:52 am
Forum: General discussion
Topic: STICKY: Introduce yourself!
Replies: 3651
Views: 191697

Re: Introduce yourself!

Hi guys,

I'm Juju, I started a few days ago with Pi3 after a demo by a friend :-)
My goals are to play old school games :mrgreen: and make easier to my wife movies access through KODI.

Have a good day!
(sorry for english level :lol: )
by ju473
Thu May 18, 2017 11:49 am
Forum: General discussion
Topic: HDMI Hub, no signal
Replies: 11
Views: 1978

HDMI Hub, no signal

Hi, I just deployed a new Pi3 with NOOBS (Raspbian & Recalbox). The Pi is connected to my TV through a HDMI hub since my TV only has 1 HDMI. Actually the followings are already connected to the powered HDMI Hub and work fine: - PS4 - PS3 - QNAP NAS - Internet TV BOX The Pi is not detected by the HDM...

Go to advanced search