Go to advanced search

by erihil
Tue Apr 04, 2017 8:22 am
Forum: General discussion
Topic: Autonomous Car
Replies: 3
Views: 604

Re: Autonomous Car

Because me teacher wanted it. Do you think classic will work just as fine?
by erihil
Mon Apr 03, 2017 12:42 pm
Forum: General discussion
Topic: Autonomous Car
Replies: 3
Views: 604

Autonomous Car

I am doing a school project where i need to get two self driving RC-cars to send signal to each other. One car will be in front and send signal to the one in the back, and the one in the back will only do the same as the one in the front (wont really be self driving). I am going to be using two RPI ...
by erihil
Thu Mar 23, 2017 7:19 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Trouble with bluez
Replies: 4
Views: 560

Re: Trouble with bluez

Thanks for the help! :)
by erihil
Thu Mar 23, 2017 3:01 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Trouble with bluez
Replies: 4
Views: 560

Re: Trouble whit bluez

i get 5.44
by erihil
Thu Mar 23, 2017 3:00 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Gatttools disconnects after about 30 sec
Replies: 6
Views: 1000

Re: Gatttools disconnects after about 30 sec

How do you check if you peripheral is running something? I am very new to Rpi and linux so i am not 100% sure what you mean.
by erihil
Thu Mar 23, 2017 2:26 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Gatttools disconnects after about 30 sec
Replies: 6
Views: 1000

Re: Gatttools disconnects after about 30 sec

I did a "hcidump" and this is the result HCI sniffer - Bluetooth packet analyzer ver 5.23 device: hci0 snap_len: 1500 filter: 0xffffffff > HCI Event: Command Status (0x0f) plen 4 Disconnect (0x01|0x0006) status 0x00 ncmd 1 > HCI Event: Disconn Complete (0x05) plen 4 status 0x00 handle 64 reason 0x16...
by erihil
Thu Mar 23, 2017 1:39 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Trouble with bluez
Replies: 4
Views: 560

Trouble with bluez

I am having a problem with my bluez. I had 5.43 on my rpi but i made some mistakes and had to reinstall rasbian on my sd card. On the "fresh" rpi i installed the new version (5.44) of bluez, but when i do the command "bluetoothd -v" it says "5.23". My "sudo systemctl status bluetooth" gives sudo sys...
by erihil
Tue Mar 21, 2017 3:42 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Gatttools disconnects after about 30 sec
Replies: 6
Views: 1000

Gatttools disconnects after about 30 sec

I am having troubles whit trying to connect two Rpi 3B whit each other using BLE. I use "sudo gatttool -b B8:27:EB:C4:3E:8C -I" to connect 1 to the other, but i wont connect unless i do the command "sudo hciconfig hci0 leadv 0" on the one i am trying to connect to. I must do this every time i try. A...

Go to advanced search