Go to advanced search

by OmegaPrima1
Sat Jan 14, 2017 3:36 am
Forum: Gaming
Topic: Daphne - RetroPi (Pi3) - NO emulator showing
Replies: 6
Views: 2789

Re: Daphne - RetroPi (Pi3) - NO emulator showing

Still no Luck I think it has to do with some sort of ini or cfg file. I have since added C64 and Coleco emus with the correct roms extensions for the roms and they don't show up either. i'm on 4.1 , as a note. Gotta be Someone,,somewhere that has any clues .at all? Gimme something to work with :!:
by OmegaPrima1
Wed Jan 11, 2017 3:24 am
Forum: Gaming
Topic: Daphne - RetroPi (Pi3) - NO emulator showing
Replies: 6
Views: 2789

Re: Daphne - RetroPi (Pi3) - NO emulator showing

Hey Van, Thank you the reply. That would be a godsend if someone would actually that workin. I'm still completely in the dark over here. I'm fairly competent when it comes to following step by step directions but when it comes to coding, definitely not my specialty. Below are My most recent thoughts...
by OmegaPrima1
Tue Jan 10, 2017 1:58 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Yet another HDMI sound issue...
Replies: 11
Views: 1603

Re: Yet another HDMI sound issue...

Hello, i had the sound issue as well, add this line of text to the beginning of the config.txt file and you should be good: dtparam=audio=on if that doesn;t work , also add hdmi_force_hotplug=1 --------------------------- Below is my full config text. ------------------------- # uncomment if you get...
by OmegaPrima1
Mon Jan 09, 2017 4:57 am
Forum: Gaming
Topic: Daphne - RetroPi (Pi3) - NO emulator showing
Replies: 6
Views: 2789

Daphne - RetroPi (Pi3) - NO emulator showing

Hello Gang, I am officially Stumped. I have checked, rechecked and triple checked my settings and i can not for the life of me get Daphne up and Runnin. I have the most recent daphne version installed. I'm trying to get Dragon's Lair up and running. I have it working on the pc with no issues. Downlo...

Go to advanced search