Go to advanced search

by Kayak83
Fri May 13, 2016 4:59 am
Forum: Camera board
Topic: New 8MP Camera - Q&A thread
Replies: 450
Views: 192243

Re: New 8MP Camera - Q&A thread

And why won't pliers simply do this job?
by Kayak83
Fri May 13, 2016 12:42 am
Forum: General discussion
Topic: Pi 3 Overheating Issue?
Replies: 110
Views: 107603

Re: Pi 3 Overheating Issue?

Found this thread in a google search while looking into normal load CPU temps. I'm running SNES on Retropie inside Raspbian and SSH from my PC while in the middle of a game tells me things get to about 75C when playing a SNES game!! And this is with the heatsinks that came with the kit (Vilros). Deb...
by Kayak83
Thu May 12, 2016 5:44 pm
Forum: Camera board
Topic: New 8MP Camera - Q&A thread
Replies: 450
Views: 192243

Re: New 8MP Camera - Q&A thread

I'm new to this and am wondering why1080p video looks like a cropped sensor and has less FOV. https://media.readthedocs.org/pdf/picamera/latest/picamera.pdf Page 53 has the modes of v1 & v2 1080p has a partial field of view on both versions. edit: page 49 on the page numbering[/quote] Thanks! That'...
by Kayak83
Thu May 12, 2016 5:18 pm
Forum: Camera board
Topic: New 8MP Camera - Q&A thread
Replies: 450
Views: 192243

Re: New 8MP Camera - Q&A thread

I'm new to this and am wondering why1080p video looks like a cropped sensor and has less FOV. I have been using 1600 x 1200 for my IP camera on the V2 camera the last few days which seems like the full frame view but obviously want to make sure I'm getting the most clear image possible. I realize th...
by Kayak83
Thu May 12, 2016 3:28 pm
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5020
Views: 1296636

Re: RPi Cam Web Interface

Started the reinstall of this but after it's complete I'm getting: raspimjpeg: no process found php: no process found motion: no process found Getting into cd Rpi_Cam_Web_Interface then ./start.sh returns: motion: no process found From several installs on Raspbian/Pi2 hardware, this is normal behav...
by Kayak83
Wed May 11, 2016 10:43 pm
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5020
Views: 1296636

Re: RPi Cam Web Interface

Started the reinstall of this but after it's complete I'm getting: raspimjpeg: no process found php: no process found motion: no process found Getting into cd Rpi_Cam_Web_Interface then ./start.sh returns: motion: no process found EDIT/UPDATE: Not sure what the heck was going on, but going from memo...
by Kayak83
Wed May 11, 2016 3:49 pm
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5020
Views: 1296636

Re: RPi Cam Web Interface

I've successfully set up port forwarding on lots of camera in the past. Right now I'm running motioneyeOS with the Raspberry Pi with port forwarding since I couldn't get it to work on RPi Cam. I'm thinking everything might need to be set up initially on first install. Login credentials, port, etc. I...
by Kayak83
Wed May 11, 2016 4:33 am
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5020
Views: 1296636

Re: RPi Cam Web Interface

Is port forwarding for remote viewing not an option? Can someone help me out?
by Kayak83
Wed May 11, 2016 3:06 am
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5020
Views: 1296636

Re: RPi Cam Web Interface

Is there any way to get this to stream on WAN via port forwarding? I didn't see any options to stream remotely and that's a shame because it's better than motionpie IMO., which I reverted to for my IP camera I made.
by Kayak83
Tue May 10, 2016 9:54 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Need help trying 'motion' streaming web cam
Replies: 2
Views: 503

Re: Need help trying 'motion' streaming web cam

Same problem here. I had changed the port is all. Shouldn't be the reason I'm getting that text though.

Go to advanced search