Go to advanced search

by djtaz
Mon Jul 15, 2019 2:39 pm
Forum: Raspberry Pi OS
Topic: /dev/root is at 100%
Replies: 4
Views: 1030

Re: /dev/root is at 100%

without look at all this sudo umount /media/pi/Media ls -l /media/pi/Media is there stuff there ? if so remove it before remounting the sda2 again Thanks a million , that's exactly what it was. I was mounting over a folder that was there already. there and i couldnt see it when the mount was active...
by djtaz
Mon Jul 15, 2019 10:42 am
Forum: Raspberry Pi OS
Topic: /dev/root is at 100%
Replies: 4
Views: 1030

/dev/root is at 100%

Hi Guys , I'm having a very strange problem. Initially i thought it was just reporting incorrectly , but now i see things like couchpotato crashing because it says there isnt enough space. df -a shows me its 99% in use , but i cant find any large files that would cause it ! The part im worried about...
by djtaz
Wed Nov 02, 2016 2:06 pm
Forum: Other projects
Topic: EyePi
Replies: 0
Views: 644

EyePi

Im presently working on a project to let people with eyefi or Transcend cards to send images direct to their FTP server. (I may even create a service for it on a website if people want it once done) Anyway , at present it has a web gui to set things up , making life a little easier for beginners. It...
by djtaz
Wed Oct 12, 2016 12:35 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Eyefi with Pi
Replies: 0
Views: 498

Eyefi with Pi

So i followed a guide to get the eyefi sent photos to the pi , but for some reason it doesnt seem to be working the error logs im getting are this ... any ideas ? (i hashed out the keys etc) [10/12/16 12:17AM][runEyeFi] - Eye-Fi server started listening on port 59278 [10/12/16 12:26AM][get_request] ...
by djtaz
Wed May 04, 2016 10:58 am
Forum: Other
Topic: Pi3 Centos Wireless Issues
Replies: 5
Views: 10292

Re: Pi3 Centos Wireless Issues

I gave up on wireless and went with cable though im sure this is just something silly im missing !
by djtaz
Wed Apr 27, 2016 10:59 am
Forum: Other
Topic: Pi3 Centos Wireless Issues
Replies: 5
Views: 10292

Pi3 Centos Wireless Issues

Hi Guys , So this is my first post here and im looking for a bit of help (sorry) but i have tried quite a few things and im a tad lost at this stage. I installed Centos 7 on my Pi3 (https://wiki.centos.org/SpecialInterestGroup/AltArch/Arm32/RaspberryPi3) - all well and good and it booted perfectly t...

Go to advanced search