Go to advanced search

by arun
Thu Jun 28, 2012 4:46 pm
Forum: Media centres
Topic: OpenELEC Testbuilds
Replies: 765
Views: 232054

Re: OpenELEC Testbuilds

Has anyone noticed something about streaming things from the internet on Raspberry Pi? Since around 11410 it is not working any longer.

Any ideas on that??

Video is just flickering and sound comes like that ...s....o....u....n.........d :mrgreen:
by arun
Sat May 19, 2012 4:54 pm
Forum: Media centres
Topic: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)
Replies: 1232
Views: 369084

Re: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)

First of all it's great that the swapfile header error message on startup is gone since r11039. I have compared Openelec and Raspbmc now. There is one very big difference in the loading time (ex Youtube Plugin). Raspbmc is much faster here. Can anybody confirm this? Maybe it's because of the differe...
by arun
Thu May 17, 2012 7:36 am
Forum: Media centres
Topic: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)
Replies: 1232
Views: 369084

Re: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)

Hi, i just tried to compile r11019 but now the Raspberry does not come up anymore. Just black screen. I recognized that the size of the kernel.img dropped from around 8.5Mb to 3.5Mb. Anyone else with the same problem? @arun: I think you might have picked up the Debian kernel.img instead of the open...
by arun
Thu May 17, 2012 7:21 am
Forum: Media centres
Topic: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)
Replies: 1232
Views: 369084

Re: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)

Hi,
i just tried to compile r11019 but now the Raspberry does not come up anymore. Just black screen. I recognized that the size of the kernel.img dropped from around 8.5Mb to 3.5Mb.

Anyone else with the same problem?
by arun
Tue May 15, 2012 10:17 pm
Forum: Media centres
Topic: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)
Replies: 1232
Views: 369084

Re: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)

Does anyone else get the following error on startup:

swapon: /storage/.cache/swapfile:read swap header failed: invalid argument
result=1

This message appears directly below the boot logo of openelec.

Maybe someone can help me?

Thanks.
by arun
Tue May 15, 2012 10:07 pm
Forum: Media centres
Topic: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)
Replies: 1232
Views: 369084

Re: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)

Thanks! But there is no change for the CPU usage if I add this settings. Does anyone know whats the reason for this cpu usage? Have you rebooted and how are you checking for CPU usage as the only true way is to use top via an SSH session. The CPU usage is high as all the menus are rendered at up to...
by arun
Tue May 15, 2012 9:26 pm
Forum: Media centres
Topic: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)
Replies: 1232
Views: 369084

Re: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)

Hello, am I the only one with about 85% CPU usage in XBMC Menu? I have 10995 build and latest firmware in use. Thanks for replay. No you are not alone. Try putting these settings in /storage/.xbmc/userdata/advancedsettings.xml <advancedsettings> <gui> <algorithmdirtyregions>3</algorithmdirtyregions...
by arun
Tue May 15, 2012 9:02 pm
Forum: Media centres
Topic: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)
Replies: 1232
Views: 369084

Re: OpenELEC meets Raspberry Pi - part 1 (XBMC)

Hello,

am I the only one with about 85% CPU usage in XBMC Menu?

I have 10995 build and latest firmware in use.

Thanks for replay.

Go to advanced search