Go to advanced search

by shafirdo
Thu Jul 30, 2015 8:33 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Error creating file system
Replies: 9
Views: 1372

Re: Error creating file system

Thank you very much for all your help,
Everything works could start the operating system
Best Regards
Doron
by shafirdo
Wed Jul 29, 2015 9:58 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Error creating file system
Replies: 9
Views: 1372

Re: Error creating file system

I did what you recommended
Do you happen to know the user name and initial password?
Or having to re-format the card
by shafirdo
Wed Jul 29, 2015 4:56 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Error creating file system
Replies: 9
Views: 1372

Re: Error creating file system

This is a new card, formatted, CLASS 10, 32GB
by shafirdo
Wed Jul 29, 2015 4:52 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Error creating file system
Replies: 9
Views: 1372

Re: Error creating file system

I tried to format several times
And reinstall the files
And every time I get the same error message
by shafirdo
Wed Jul 29, 2015 3:52 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Error creating file system
Replies: 9
Views: 1372

Error creating file system

Hello,
I am trying to install for the first time the operating system, but I get an Error messege

Error creating file system
mkfs.fat: warning - lowercase labels mightnot workproperly with DOS
or Windows
mkfs.fat: failed whilst writing FAT
mkfs.fat 3.0.26 (2014-03-07)

HELP me !!!!
by shafirdo
Tue Jul 28, 2015 6:39 am
Forum: Beginners
Topic: Raspberry Pi 2 don't work
Replies: 6
Views: 896

Re: Raspberry Pi 2 don't work

This is me Raspberry: Pi 2 Model B Broadcom BCM2836 1G RAM
by shafirdo
Tue Jul 28, 2015 4:04 am
Forum: Beginners
Topic: Raspberry Pi 2 don't work
Replies: 6
Views: 896

Re: Raspberry Pi 2 don't work

Hello,
When connecting power, the two light up together.
Regardless of whether a card is inserted or not.
And the system does not rise.
Tnx
Doron
by shafirdo
Mon Jul 27, 2015 4:14 pm
Forum: Beginners
Topic: Raspberry Pi 2 don't work
Replies: 6
Views: 896

Raspberry Pi 2 don't work

Hello,
I have a new Raspberry Pi 2, at the first time it worked, but now the two ligths are on (green and red) but there no sinal on the TV.
Thanks
Doron

Go to advanced search