Go to advanced search

by anthillsocial
Tue Apr 28, 2015 2:37 pm
Forum: HATs and other add-ons
Topic: Gertbot
Replies: 146
Views: 48414

Re: Gertbot

Hi, I Just checked and it definitely needs 1000hz before it starts moving, nothing happens at all with anything less. I also managed to get serial command working by writing my own serial coms script and copying the commands directing from your (excellent) GUI: https://github.com/anthillsocial/suitc...
by anthillsocial
Sun Apr 26, 2015 10:48 am
Forum: HATs and other add-ons
Topic: Gertbot
Replies: 146
Views: 48414

Re: Gertbot

Thanks for the reply. I managed to get things working, there seemed to be a loose connection with one of the wires, but I also needed to set "Motor 0" to "Step Grey Off" and initially set the frequency to 1000, after which the frequency can be reduced. Otherwise the motor never seems to start. Why m...
by anthillsocial
Fri Apr 24, 2015 2:40 pm
Forum: HATs and other add-ons
Topic: Gertbot
Replies: 146
Views: 48414

Re: Gertbot

Hi I'm not sure if this is the right place to post. I'm trying to get a Rpi V2 working with the gertbot board and a bipolar stepper motor: http://www.robotshop.com/uk/12v-17a-667oz-in-nema-17-bipolar-stepper-motor.html#Specifications I've got UART working and have the gertbot GUI up and running, tho...
by anthillsocial
Sat Mar 31, 2012 6:28 pm
Forum: General discussion
Topic: An ethical policy
Replies: 4
Views: 4087

Re: An ethical policy

<r>As helpfully suggested, I've taken a discussion about conflict minerals and an ethical policy that was started on the FAQ sections comments into this forum, see original post here: <URL url="http://www.raspberrypi.org/faqs#comment-17253">http://www.raspberrypi.org/faqs#comment-17253</URL><br/> <b...

Go to advanced search