Go to advanced search

by albaker
Fri May 08, 2015 12:33 pm
Forum: Camera board
Topic: record to NAS
Replies: 0
Views: 294

record to NAS

Hi I am trying to record to NAS. I successfully mount the drive by editing sudo nano /etc/fstab to //myNAS/myShare /home/pi/myNAS/myShare cifs username=your_username,password=your_password,workgroup=your_workgroup,users,auto,user_xattr 0 0 now when i try to record i get this message mmal: mmal_vc_po...
by albaker
Thu May 07, 2015 8:10 pm
Forum: Networking and servers
Topic: Wifi Dongle not working?
Replies: 4
Views: 698

Re: Wifi Dongle not working?

some wifi seems not to work out of the box, u need to do some installation. I spent like a day trying to configure this and it drives me crazy. My recommendation is to buy this http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003MTTJOY?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 it works out of the box an...
by albaker
Thu May 07, 2015 5:35 pm
Forum: Camera board
Topic: unable to record
Replies: 0
Views: 229

unable to record

Hi I am trying to record to NAS. I successfully mount drive by editing sudo nano /etc/fstab to //myNAS/myShare /home/pi/myNAS/myShare cifs username=your_username,password=your_password,workgroup=your_workgroup,users,auto,user_xattr 0 0 now when i try to record i get this message mmal: mmal_vc_port_i...
by albaker
Wed May 06, 2015 11:17 pm
Forum: Camera board
Topic: RPi Cam Web Interface
Replies: 5020
Views: 1294035

Re: RPi Cam Web Interface

Hi I am trying to record to NAS. I successfully mount drive by editing sudo nano /etc/fstab to //myNAS/myShare /home/pi/myNAS/myShare cifs username=your_username,password=your_password,workgroup=your_workgroup,users,auto,user_xattr 0 0 now when i try to record i get this message mmal: mmal_vc_port_i...

Go to advanced search