Go to advanced search

by N7QNM
Tue Jan 01, 2019 10:44 pm
Forum: Raspbian
Topic: STICKY: How to upgrade a Wheezy image to Jessie (both defunct and replaced versions of Raspbian)
Replies: 88
Views: 217436

Re: STICKY: How to upgrade a Wheezy image to Jessie (both defunct and replaced versions of Raspbian)

Data Point - I have several Pi's that are running wheezy in remote and headless configurations, I just tried this process to upgrade one of the oldest (1st Gen Pi B) and it worked just great. I did "apt-get dist-upgrade (no "y") and looked at each config, installed most of 'em but kept a few. Clay J...
by N7QNM
Fri Feb 09, 2018 3:54 pm
Forum: Advanced users
Topic: Pi Zero W High Temp
Replies: 4
Views: 1089

Re: Pi Zero W High Temp

Checked the power draw - couldn't see any added draw (~750ma/pi) for that particular Pi. Removed the enclosure, and all of the Pis dropped temps by about 10 degrees C -the others all running between 30 and 40 (as opposed to 40 and 50); but the "offending" Pi was still at over 60 C. Tried swapping SD...
by N7QNM
Wed Feb 07, 2018 2:05 am
Forum: Advanced users
Topic: Pi Zero W High Temp
Replies: 4
Views: 1089

Re: Pi Zero W High Temp

Thanks! I left it running overnight and it is now shut down (I'm traveling and can only reach them remotely right now). Don't think it's power because the other 9 are still OK and on the same power bus (total draw - for 10 Pi and Camera combos 6-7 A 5.5VDC at the supply, 5.2V at the Pi). I have anot...
by N7QNM
Sun Feb 04, 2018 10:35 pm
Forum: Advanced users
Topic: Pi Zero W High Temp
Replies: 4
Views: 1089

Pi Zero W High Temp

I've got a set of 10 Pi Zero W's running cameras - they're all running the same image and the same workload. They're in an enclosure (but ventilated with a fan), because they're going to wind up outdoors. 9 of the Pi's report temps in the 45-48 C range; but ONE Is reporting a temp of 75-78 C. Can an...
by N7QNM
Sun Apr 19, 2015 5:12 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: STICKY: WiFi Dongle Issues ? Start here !
Replies: 581
Views: 651017

Re: WiFi Issues ? Start here !

HELP! I've got two PI Bs, and had a NetGear N150 dongles running just fine. Then, I added an Access Point (to connections better in a rather large home) AND did "update/upgrade all", and now, my dongles won't talk. I tried disabling the new Access Point, and that had no effect. I ALSO tried using th...

Go to advanced search