Go to advanced search

by jerseytechguy
Sun Jan 28, 2018 11:20 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Bluetooth adapter NOT found Raspberry Pi 3
Replies: 4
Views: 10552

Re: Bluetooth adapter NOT found Raspberry Pi 3

I just tried this process and now the problem is worse. It's showing no bluetooth adapter found. Prior to this the adapter was at least being found.
by jerseytechguy
Fri Dec 04, 2015 3:25 am
Forum: Windows 10 for IoT
Topic: Windows 10 Build 10586 IoT Core - updated
Replies: 29
Views: 10427

Re: Windows 10 Build 10586 IoT Core - updated

It still appears with the official release that the remote debugger is missing. Nice going Microsoft!
by jerseytechguy
Tue May 12, 2015 12:39 am
Forum: Windows 10 for IoT
Topic: Win 10 IOT not showing configuration screen
Replies: 19
Views: 9191

Re: Win 10 IOT not showing configuration screen

Just wanted to report back that I received my Class 10 SD cards. Created Win10 IOT image and it worked 100%. So the class 10 card certainly is needed.

Thanks again for the help all.
by jerseytechguy
Thu May 07, 2015 5:45 pm
Forum: Windows 10 for IoT
Topic: Win 10 IOT not showing configuration screen
Replies: 19
Views: 9191

Re: Win 10 IOT not showing configuration screen

Looks like m 8gig SD cards are not class 10. I'll try to order some and see if it works differently.

Thanks everyone for the help. I'll respond back when I know if this solves the problem.
by jerseytechguy
Tue May 05, 2015 9:16 pm
Forum: Windows 10 for IoT
Topic: Win 10 IOT not showing configuration screen
Replies: 19
Views: 9191

Win 10 IOT not showing configuration screen

I have created an SD card from my Win10 VM. The Pi2 Seems to boot fine and shows the blue windows logo then some swirly shape then goes blank screen. A little while later it will show an image that looks like some Windows Tiles of different colors. http://i218.photobucket.com/albums/cc249/JerseyTech...
by jerseytechguy
Sun Mar 15, 2015 6:03 pm
Forum: Interfacing (DSI, CSI, I2C, etc.)
Topic: Getting i2c to work on Raspberry Pi2
Replies: 14
Views: 19204

Re: Getting i2c to work on Raspberry Pi2

Add the following lines to /boot/config.txt and reboot. dtparam=i2c1=on dtparam=spi=on The spi devices should be present if you do $ ls -l /dev/spi* crw-rw---- 1 root spi 153, 0 Mar 13 22:17 /dev/spidev0.0 crw-rw---- 1 root spi 153, 1 Mar 13 22:17 /dev/spidev0.1 $ For I2C you'll probably have to in...
by jerseytechguy
Sun Mar 15, 2015 5:58 pm
Forum: Interfacing (DSI, CSI, I2C, etc.)
Topic: Getting i2c to work on Raspberry Pi2
Replies: 14
Views: 19204

Re: Getting i2c to work on Raspberry Pi2

I did try the steps from this thread and no luck.
by jerseytechguy
Sun Mar 15, 2015 4:20 pm
Forum: Interfacing (DSI, CSI, I2C, etc.)
Topic: Getting i2c to work on Raspberry Pi2
Replies: 14
Views: 19204

Getting i2c to work on Raspberry Pi2

I come from a Windows and .NET world. So a bit new to Linux and the PI. I am trying to get i2c working on my Pi2. I am running Raspbian (most recent version for Pi2). Have gone through config and enabled I2C and SPI as both will be needed for my projects. I am trying to get a ds1307 RTC working. Fro...

Go to advanced search