Go to advanced search

by dennmtr
Wed Nov 23, 2016 9:20 pm
Forum: Beginners
Topic: SD card read speed RBPI B3 request
Replies: 3
Views: 871

Re: SD card read speed RBPI B3 request

dd read/write speeds sandisk extreme U3 64gb sdcard [email protected] ~/links/scr $ bench Write Speed 51200+0 records in 51200+0 records out 419430400 bytes (419 MB) copied, 24.2252 s, 17.3 MB/s Drop Cashes Read Speed dd: fsync failed for ‘/dev/null’: Invalid argument 51200+0 records in 51200+0 record...
by dennmtr
Thu Nov 10, 2016 5:31 pm
Forum: Beginners
Topic: Online home transfer on NTFS
Replies: 6
Views: 891

Re: Online transfer on fat32

gregours wrote:Thank you, I am interested because i want my system working.

But if the hdd is recognized on the raspberry plex, it's mean it's mounted no?
I don't use plex

It recognize it as device drive only, is it mounted ? What do you mean sftp doesn't recognize it. Maybe is global permission options
by dennmtr
Wed Nov 09, 2016 11:16 pm
Forum: Beginners
Topic: Online home transfer on NTFS
Replies: 6
Views: 891

Re: Online transfer on fat32

Personally I use udisk-glue for console only usb (auto) mounts (ntfs/fat/ext). Skip fstab script only for samba, edit the glue conf for stable fs and mount via cron, calling udisk-glue binary script. If you are interested ask me for more
by dennmtr
Mon Sep 12, 2016 11:13 am
Forum: Raspbian
Topic: Kweb Suite (Minimal Kiosk Browser, omxplayerGUI)
Replies: 1524
Views: 636034

Re: Kweb Suite (Minimal Kiosk Browser)

Preparing to unpack kweb_1.7.4-1_armhf.deb ... Unpacking kweb (1.7.4-1) ... Setting up kweb (1.7.4-1) ... bash: preparekweb: command not found dpkg: error processing package kweb (--install): subprocess installed post-installation script returned error exit status 127 Processing triggers for man-db...
by dennmtr
Sun Sep 11, 2016 5:00 pm
Forum: General discussion
Topic: BETA: Chromium v51 ARMv6 w/ HW video acceleration (updated)
Replies: 151
Views: 45829

Re: BETA: Chromium v51 ARMv6 w/ HW video acceleration (updat

i have sound in other apps, i will check this later because idont have time. surely is sth to do with my configuration i will also refer for later, the problem was not the gpu mem setting to 128 that raspberry wont boot but, the problem was that after rpi-update, for installing this beta hw accelera...
by dennmtr
Sun Sep 11, 2016 4:33 pm
Forum: General discussion
Topic: BETA: Chromium v51 ARMv6 w/ HW video acceleration (updated)
Replies: 151
Views: 45829

Re: BETA: Chromium v51 ARMv6 w/ HW video acceleration (updat

the video playback is absolutely smooth (+++) but,
i dont have sound, i dont know why and cpu load is still 80%, i think is normal for this arm device

during install i had preparekweb: not found error report too, ignored
by dennmtr
Sun Sep 11, 2016 4:02 pm
Forum: General discussion
Topic: BETA: Chromium v51 ARMv6 w/ HW video acceleration (updated)
Replies: 151
Views: 45829

Re: BETA: Chromium v51 ARMv6 w/ HW video acceleration (updat

dont even try this chromium, no boot after install rpi freezes with black screen. no boot. i lost my image, i am lost Well it is marked as experimental so I expect people to have a backup, but you are the first to report this. Exactly what steps did you do? Did you do anything else that may have ch...
by dennmtr
Sun Sep 11, 2016 3:45 pm
Forum: General discussion
Topic: BETA: Chromium v51 ARMv6 w/ HW video acceleration (updated)
Replies: 151
Views: 45829

Re: BETA: Chromium v51 ARMv6 w/ HW video acceleration (updat

u must config gpu mem ..boot/config.txt or else black screen after rpi-update
by dennmtr
Tue Sep 29, 2015 3:24 pm
Forum: Raspbian
Topic: omxplayer, web control, problems with code
Replies: 2
Views: 685

Re: omxplayer, web control, problems with code

ok it fixes somehow, 1)pausing and then playing video again fixes local video files. this can not be done with live streams or dvb streams (tvheadend) 2) speeding -1 and then +1 the video becomes normal (both local video and live streams) 3) adding --live parameter in omxplayer fixes both local vide...
by dennmtr
Thu Sep 24, 2015 11:15 am
Forum: Raspbian
Topic: omxplayer, web control, problems with code
Replies: 2
Views: 685

omxplayer, web control, problems with code

hello guys, i want to modify this code, https://github.com/JugglerLKR/omxplayer-web-controls-php for my raspberry. without editing code manualy in /var/www/omxplayer, it works ok the project expect sth very annoying. when the video starts to play pushing the play button omxplayer starts but in in x2...
by dennmtr
Sun May 17, 2015 9:02 pm
Forum: General discussion
Topic: After the kernel update, raspbian doesnt work
Replies: 4
Views: 570

Re: After the kernel update, raspbian doesnt work

its ok. i copied via ssh, files (/lib/modules) from an older image, without overwriting newer's and all is working now...
by dennmtr
Sun May 17, 2015 2:02 am
Forum: General discussion
Topic: After the kernel update, raspbian doesnt work
Replies: 4
Views: 570

Re: After the kernel update, raspbian doesnt work

my file system is corrupted exactly after the aptitute-update -> aptitute-upgrade ? i ll see what can i do copying kernel modules from my old image. what do you want to see?
by dennmtr
Sun May 17, 2015 1:37 am
Forum: General discussion
Topic: After the kernel update, raspbian doesnt work
Replies: 4
Views: 570

After the kernel update, raspbian doesnt work

https://www.raspberrypi.org/another-ras ... ce-update/,

after this major(?) update sth happened with kernels. i dont have audio (no alsa), no keyboard no mouse. in the boot screen many errors for alsa and other things. Σε δουλειά να βρισκόμαστε
by dennmtr
Mon May 11, 2015 10:39 pm
Forum: Media centres
Topic: Whitey no longer working after Youtube update?
Replies: 10
Views: 2683

Re: Whitey no longer working after Youtube update?

last whitey update was 2 years ago. i hope someone modify the code
by dennmtr
Sat May 09, 2015 7:51 pm
Forum: Gaming
Topic: RetroArch on Raspbian: the tutorial
Replies: 204
Views: 154466

Re: RetroArch on Raspbian: the tutorial

-c -o obj-unix/input/drivers_hid/libusb_hid.o input/drivers_hid/libusb_hid.c input/drivers_hid/libusb_hid.c:28:4: error: unknown type name ‘libusb_hotplug_callback_handle’ libusb_hotplug_callback_handle hp; ^ input/drivers_hid/libusb_hid.c:357:34: error: unknown type name ‘libusb_hotplug_event’ str...
by dennmtr
Sat Mar 07, 2015 11:43 am
Forum: Gaming
Topic: WIP: Playable Nintendo 64 Emulator Available
Replies: 381
Views: 265459

Re: WIP: Playable Nintendo 64 Emulator Available

hello , i fresh compiled ric's mupen64plus using pi2 but i cannot start gaming. Mupen64plus doesnt open any window to play. game starts, i here the sound (mario64) but no window only text in the console. besides that, i use n64-video, rice video plgin gives me an error that cannot start resolution ...
by dennmtr
Fri Mar 06, 2015 1:08 pm
Forum: Gaming
Topic: WIP: Playable Nintendo 64 Emulator Available
Replies: 381
Views: 265459

Re: WIP: Playable Nintendo 64 Emulator Available

hello , i fresh compiled ric's mupen64plus using pi2 but i cannot start gaming. Mupen64plus doesnt open any window to play. game starts, i here the sound (mario64) but no window only text in the console. besides that, i use n64-video, rice video plgin gives me an error that cannot start resolution 6...
by dennmtr
Sat Feb 28, 2015 6:36 pm
Forum: Gaming
Topic: RetroArch on Raspbian: the tutorial
Replies: 204
Views: 154466

Re: RetroArch on Raspbian: the tutorial

i dont know how to manage commits in console, but i edited the code manually and its ok now, some other new problems, 1)fixed 2)fixed 3)fixed completely remove pulse or else you ll not only have issues with sound but retroarch general freezes/issues. working cores : fceumm (excellent, expect some ti...
by dennmtr
Fri Feb 27, 2015 1:08 pm
Forum: Gaming
Topic: RetroArch on Raspbian: the tutorial
Replies: 204
Views: 154466

Re: RetroArch on Raspbian: the tutorial

after compile retroarch binary gives me a segmenation fault. there is nth i can do always the same
by dennmtr
Thu Feb 26, 2015 12:32 pm
Forum: Other projects
Topic: Airplay Mirroring finally works on Raspberry Pi
Replies: 857
Views: 358666

Re: Airplay Mirroring finally works on Raspberry Pi

hello, [email protected] here. i would like to test
by dennmtr
Wed Feb 25, 2015 8:26 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Wireless mouse 1000 lag issue
Replies: 5
Views: 1742

Re: Wireless mouse 1000 lag issue

i am so sorry, i restarted with /boot/config.txt options saved! i hurry up some times like a kid. modified cmdline.txt, restarted and everything is perfect now. "sth" maybe was some kind of illusion... i am so thx!!! beside that i have to tell sth. lxde mouse settings didnt function with this(?only)...
by dennmtr
Wed Feb 25, 2015 8:02 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Wireless mouse 1000 lag issue
Replies: 5
Views: 1742

Re: Wireless mouse 1000 lag issue

edited: frak! everything is perfect now
by dennmtr
Wed Feb 25, 2015 7:59 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Mouse slow and lagging after rpi-update [solved]
Replies: 47
Views: 627676

Re: Mouse slow and lagging after rpi-update [solved]

Fght wrote:i added the line at the end of the file but it is still lagging..

??
edited: fixed here. did u modified the correct file? by fault i edited config.txt file which was the wrong file. make sure u restarted pi...
by dennmtr
Wed Feb 25, 2015 6:58 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Wireless mouse 1000 lag issue
Replies: 5
Views: 1742

Wireless mouse 1000 lag issue

Hello guys, i recently bought ms wireless desktop 800 (keyboard+mouse) and i have stability problems. after plugin the usb receiver keyboard works properly put mouse have lag issues. the movement is some kind of ###... raspbian mouse tools did nth special... i used to work with a noname wireless key...
by dennmtr
Fri Feb 20, 2015 1:23 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Raspbianpi2 , gnome-panel, no desktop-icons, themes, context
Replies: 2
Views: 779

Re: Raspbianpi2 , gnome-panel, no desktop-icons, themes, con

logout, make lxde deafult session worked. thanks

Go to advanced search