Go to advanced search

by jgold
Tue Jul 09, 2019 10:42 pm
Forum: General discussion
Topic: OKdo - Anyone else not received delivery yet?
Replies: 52
Views: 4588

Re: OKdo - Anyone else not received delivery yet?

If you get a tracking number starting with SAxxxxx, click on it. On the resulting page, put the tracking number in the "Shipment Reference" text box and click on "Search". In my case it takes me to a ASENDIA screen with a transport line and additional identifer that looks like "LS#########CH". If yo...
by jgold
Sun Jan 25, 2015 2:07 am
Forum: Troubleshooting
Topic: SSH Permission denied
Replies: 2
Views: 1517

Re: SSH Permission denied

Never mind. I discovered that even through my IP address on the Raspberry was 192.168.1.170, that address was already taken by a FreeBSD box on the network. I was trying to log on to the wrong machine.
by jgold
Sun Jan 25, 2015 12:48 am
Forum: Troubleshooting
Topic: SSH Permission denied
Replies: 2
Views: 1517

SSH Permission denied

Hi, I've got a new Raspberry Pi B+ set up with the latest firmware running Raspbian from Noobs_v1_3_11. I'm trying to create a ssh connection to it using the built in "pi" user and "raspberry" password and I keep getting "permission denied". I've been going through the "Raspberry Pi Cookbook" and se...
by jgold
Fri Aug 29, 2014 9:59 pm
Forum: General discussion
Topic: My Pi has gone flakey
Replies: 4
Views: 811

Re: My Pi has gone flakey

Thanks for the hint. I thought you'd found my problem since I had copied Raspbian from a plane 8gb microSD card to a Sandisk Extreme Pro card. Since that's what I was working on at the time I started having the reboot problem, your suggestion sounded like a direct fit. Sadly, even after re-seating t...
by jgold
Fri Aug 29, 2014 1:29 am
Forum: General discussion
Topic: My Pi has gone flakey
Replies: 4
Views: 811

My Pi has gone flakey

I've been playing with it for a couple of weeks but today it started rebooting if I touch or move it in any way. I swapped the cables and power supply but still had the problem. I had a second spare Raspberry Pi B+ so I put that in the case and the problem is gone. I think I've got a lose connection...

Go to advanced search