command to read voltage?


2 posts
by n9mfk » Mon Dec 17, 2012 11:44 pm
Hi All,
If you can not get to TP1 and TP2 on the rpi board is the a command to read the voltage?
thanks beau
Posts: 26
Joined: Fri Nov 09, 2012 10:39 pm
by mahjongg » Mon Dec 17, 2012 11:56 pm
No.
User avatar
Moderator
Moderator
Posts: 4505
Joined: Sun Mar 11, 2012 12:19 am