Just got my replacement RasPi.


4 posts
by steve_ancell » Tue Nov 06, 2012 12:47 pm
Just got the replacement, it is 256MB this time nit the 512MB that I had before but still, it's better than nothing I suppose.

Weird thing when I first plugged it in, it went into the POST screen but then went blank and locked-up the controlls on my flatscreen TV, I had to unplug the TV to reset it because I couldn't even turn it off.

It has now been running in desktop mode fot at least 5 minutes and it hasn't crashed yet but let's see what happens when I start doing stuff with it, that will be the proof of the pudding. :P
Posts: 62
Joined: Mon Jun 18, 2012 11:41 pm
Location: Brighton, East Sussex UK.
by steve_ancell » Wed Nov 07, 2012 4:49 am
No crashes yet, seemed to run a bit slow on my 32 inch flatscreen TV but seems quicker on th 23.5 inch monitor. :?
Posts: 62
Joined: Mon Jun 18, 2012 11:41 pm
Location: Brighton, East Sussex UK.
by thradtke » Wed Nov 07, 2012 8:16 am
steve_ancell wrote:Just got the replacement, it is 256MB this time nit the 512MB that I had before but still, it's better than nothing I suppose.

You got a 256MB Pi as a replacement for your RMA'ed 512MB model? Really??
Full-time noob forever.
Posts: 432
Joined: Wed May 16, 2012 5:16 am
Location: Germany / EL
by Forrrge » Wed Nov 07, 2012 8:25 am
If they've sent you a 256 model as a replacement for a 512, then I'd be sending it back again to get the 512.
User avatar
Posts: 73
Joined: Fri Apr 27, 2012 6:07 am
Location: Gateshead, UK.