New 512MB Unit have 10 but no clue on adjusting firmware


3 posts
by mrhobbeys » Sat Nov 03, 2012 4:12 am
I ordered 10 RPis, they are sweet 512MB units but loading them up I still only have the option to split the ram as if I had 256MB.

So how do I adjust/update this, also I would like it possible to do it using my existing install as I would rather not start over again, but if I need to that is fine.... Also I tried searching some but maybe I am looking for the wrong thing.
Posts: 57
Joined: Wed Jul 18, 2012 2:53 am
by mrhobbeys » Sat Nov 03, 2012 4:26 am
I just found this:

http://www.raspberrypi.org/archives/2180

So I will give this a try.
Posts: 57
Joined: Wed Jul 18, 2012 2:53 am
by dom » Sat Nov 03, 2012 11:01 am
mrhobbeys wrote:I just found this:

http://www.raspberrypi.org/archives/2180

So I will give this a try.


Here is better:
http://www.raspberrypi.org/archives/2296

There's now an image that directly suppots 512M, rather than trying to update an old image.
Raspberry Pi Engineer
Raspberry Pi Engineer
Posts: 3864
Joined: Wed Aug 17, 2011 7:41 pm
Location: Cambridge