Can't see links


20 posts
by jezmck » Tue May 29, 2012 8:53 pm
If people put links inline with the text, it's nigh-on impossible to see them.

Can we have a colour or underline style please?
User avatar
Posts: 22
Joined: Sat Sep 10, 2011 4:34 pm
by Spider.007 » Wed May 30, 2012 4:53 pm
This is exactly the reason I switched back to the default style :)
Posts: 34
Joined: Sat May 19, 2012 11:24 am
by bonelifer » Wed May 30, 2012 7:12 pm
I'd suggest they use this mod: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/prime_links

Then they'll be able to set a specific color for external links to the ".postlink" class(external link), plus by default it adds an icon beside the link. Rather nice mod and the mod author supports his mods.
User avatar
Posts: 122
Joined: Thu Jan 12, 2012 4:01 am
Location: http://www.phpbb.com/community/memberlist.php?mode=viewprofile&u=147848
by silent__thought » Sat Jun 09, 2012 2:20 pm
Yes, please fix this! Not being able to see the links is a huge usability fail.
@JoshuaPoehls on Twitter ♦ http://zduck.com
User avatar
Posts: 13
Joined: Mon Jun 04, 2012 12:19 pm
Location: Earth
by AndrewS » Sun Jun 10, 2012 11:39 pm
IMHO there are many "small tweaks" that would make the raspite theme much more usable, but viewtopic.php?p=84750#p84750
User avatar
Posts: 2193
Joined: Sun Apr 22, 2012 4:50 pm
Location: Cambridge, UK
by liz » Mon Jun 11, 2012 6:04 pm
We're expecting a few tweaks from Paul in the next little while; this is top of the list!
User avatar
Raspberry Pi Foundation
Raspberry Pi Foundation
Posts: 3903
Joined: Thu Jul 28, 2011 7:22 pm
by trevj » Mon Jun 18, 2012 7:14 pm
Excellent news!
Posts: 65
Joined: Fri Oct 28, 2011 6:41 am
Location: Bristol, UK
by AndrewS » Tue Jun 26, 2012 11:39 am
Any updates Paul / Liz yet :?:
User avatar
Posts: 2193
Joined: Sun Apr 22, 2012 4:50 pm
Location: Cambridge, UK
by AndrewS » Tue Jul 03, 2012 3:57 pm
I hate to be a nuisance, but... *bump* ;)
User avatar
Posts: 2193
Joined: Sun Apr 22, 2012 4:50 pm
Location: Cambridge, UK
by jezmck » Wed Jul 18, 2012 6:52 pm
bump!
User avatar
Posts: 22
Joined: Sat Sep 10, 2011 4:34 pm
by AndrewS » Thu Jul 19, 2012 12:09 am
Latest "official comment" seems to be viewtopic.php?p=123510#p123510
User avatar
Posts: 2193
Joined: Sun Apr 22, 2012 4:50 pm
Location: Cambridge, UK
by jezmck » Thu Jul 19, 2012 2:31 pm
That's mental. Give me access and I'll fix it in two minutes.
User avatar
Posts: 22
Joined: Sat Sep 10, 2011 4:34 pm
by jamesh » Thu Jul 19, 2012 2:43 pm
It's being looked at quite soon - the website dude has been busy on other stuff.
Raspberry Pi Engineer
Raspberry Pi Engineer
Posts: 10590
Joined: Sat Jul 30, 2011 7:41 pm
by azeam » Sat Nov 10, 2012 1:24 am
liz wrote:We're expecting a few tweaks from Paul in the next little while; this is top of the list!


jamesh wrote:It's being looked at quite soon - the website dude has been busy on other stuff.


Not to be rude but, seriously, if it takes ~5 months to fix (well, it hasn't been fixed yet) a one line css problem that is "on top of the list" (where it sure belongs) you really need a new "website dude"...

No news regarding this issue?
User avatar
Posts: 192
Joined: Fri Oct 26, 2012 11:13 pm
by Josh » Wed Nov 21, 2012 1:02 pm
Can we please change the link colours on the forums, to blue or red... not black; at least give it an underline, or bold? Something...
It's very hard to distinguish a piece of text from an actual link.
Posts: 114
Joined: Mon Sep 12, 2011 8:08 pm
by RaTTuS » Wed Nov 21, 2012 1:03 pm
1QC43qbL5FySu2Pi51vGqKqxy3UiJgukSX - Prosliver FTW
"That's not right, the badgers have moved the goalposts."
User avatar
Posts: 4166
Joined: Tue Nov 29, 2011 11:12 am
Location: North West UK
by bgirardot » Wed Nov 21, 2012 5:53 pm
In the mean time, I suggest that people who put links in their posts manually underline them with the u tags and put them on separate lines not buried in text, it is all about usability for folks learning.
Posts: 517
Joined: Wed Oct 10, 2012 6:20 am
Location: Switzerland
by abishur » Tue Nov 27, 2012 10:16 pm
Both the above suggestions are spot on, but this is a known issue and one that we've been hoping to rectify "soon" for a "long" time now :lol:
Dear forum: Play nice ;-)
User avatar
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 4225
Joined: Thu Jul 28, 2011 4:10 am
Location: USA
by Rickard Andersson » Tue Jan 15, 2013 1:56 pm
I just joined the forum and this issue popped up immediately. I figured that someone else must have brought it up with the admins. Someone did, 8 months ago.
Posts: 7
Joined: Fri Jan 11, 2013 9:01 pm
by jezmck » Tue Jan 15, 2013 6:34 pm
It can't be hard to add
Code: Select all
a.postline { text-decoration: underline; }

to bootstrap-raspi.css, can it?
About line 127 would be good.
User avatar
Posts: 22
Joined: Sat Sep 10, 2011 4:34 pm