Account recovery (username/email combo does not exist)


18 posts
by temp_user » Wed May 23, 2012 10:28 pm
I am unable to reset my password on the new forum - hence this being posted under temp_user that I just created! When I enter my username and email on the reset password page, it comes up with
Information: The e-mail/username information submitted could not be found.

When I search for the error on Google, it looks like it's a problem when the phpBB database doesn't have the email hash set; I guess it's possible that the script that transferred the old forum data to the new forum data copied the email address but didn't copy/set the email address hash?
by temp_user » Fri May 25, 2012 9:44 am
Please, can someone look into this?!
by mangobrain_temp » Sat May 26, 2012 3:08 pm
Hullo,

I registered as "mangobrain" under the old forum, have just tried to log in for the first time since the migration, and have discovered I can't! :(

When trying to recover my password, I get told that the given username & email combination doesn't exist. Can anyone here help?
Posts: 2
Joined: Sat May 26, 2012 3:06 pm
by Wozarib_ » Sat May 26, 2012 3:30 pm
Hi,

I've tried to log in using my account 'wozarib' but it gives a password error. Trying to recover it yields the same error that someone else reported, "username/password combination does not exist".

Seems this is fairly common :(
Posts: 2
Joined: Sat May 26, 2012 3:26 pm
by temp_user » Sat May 26, 2012 7:16 pm
Same here :(
by scep » Sun May 27, 2012 7:41 am
Hi,

I'll look into this: in the meantime can you PM me with the orignal user ID and the email you used to register the original (to prove credentials) and I'll reset your password for that account.

ta.

[just to try and troubleshoot: had anyone been able to log in to the new forums with their "old" names? Did it just lock you out one day? etc. Cheers. ]
User avatar
Posts: 1063
Joined: Sun Nov 20, 2011 8:53 am
by mangobrain_temp » Sun May 27, 2012 8:12 am
I don't have permission to send private messages. :|
Posts: 2
Joined: Sat May 26, 2012 3:06 pm
by benzeman » Sun May 27, 2012 8:26 am
I'm using the same login as I had with Simple:Press if that's what you mean?
Posts: 108
Joined: Fri Apr 20, 2012 12:04 pm
by scep » Sun May 27, 2012 11:49 am
mangobrain_temp wrote:I don't have permission to send private messages. :|

you should now. if not, make another post here! (3 posts needed for full status)
User avatar
Posts: 1063
Joined: Sun Nov 20, 2011 8:53 am
by scep » Sun May 27, 2012 11:51 am
Can everyone having this problem try one more time to log in to old accounts.

If still no good, PM me details as above, ta
User avatar
Posts: 1063
Joined: Sun Nov 20, 2011 8:53 am
by fryguy1289 » Wed May 30, 2012 4:49 am
Same problem my username was fryguy128 and I can't PM you since this account is still new.
Posts: 1
Joined: Wed May 30, 2012 4:00 am
by Wozarib_ » Wed Jul 25, 2012 12:43 pm
Hi there,

I cannot pm you due to this account being new - but the original user id is "wozarib" or 11546 registered via weezel@gmail.com
Posts: 2
Joined: Sat May 26, 2012 3:26 pm
by toadstool » Sat Aug 25, 2012 6:50 pm
After a long hiatus I am now no longer able to login using my original username and the recovery option also tells me I don't exist. Original username was toadstool. Could someone rescue me please?! :)
Posts: 17
Joined: Sat Aug 25, 2012 6:46 pm
by scep » Mon Aug 27, 2012 1:12 am
I've sent a reactivation request. Let me know by PM the outcome. Ta.
User avatar
Posts: 1063
Joined: Sun Nov 20, 2011 8:53 am
by electrictea » Sat Jan 19, 2013 6:59 pm
Hi,
I am having the same issue, and old posts are showing up as guest now.
could you get in touch and I will send you my details, as I am unable to send PM's from this account

Cheers

Ajtag
Posts: 5
Joined: Sat Jan 19, 2013 6:51 pm
by clive » Sat Jan 26, 2013 12:47 pm
electrictea wrote:... I am unable to send PM's from this account

Only restircted till the first post :) -- PM me and I@ll look into it
User avatar
Raspberry Pi Foundation
Raspberry Pi Foundation
Posts: 468
Joined: Tue Feb 07, 2012 8:19 pm
by BeeryChisels » Sun Apr 14, 2013 3:33 am
Hi guys, Chris here. What follows is all my fault...

Months ago I registered with the forum, using my email address:

[redacted by mod]

I tried to log on again yesterday (April 13th 2012) but couldn't remember my password, so I selected the 'Forgotten password?' link. I then found that I couldn't remember my username either. So no contact of any sort.

My only option was to re-register using a different email and a new username and password, which I have now done. However, I would like to return to using my original email address. I can't find out how to change it, but even if I could, it wouldn't work because it is already in use from when I originally registered.

Ideally, I could do with a 'Forgotten username and password' option, which would send both of those to the hotmail address, but that isn't available.

What I need you to do is to delete my old account completely, and then tell me how to change the email address for this account. So can you:

1. Search for email [redacted by mod]
2. Delete the account it is associated with
3. Tell me how to change the email address of this account to:
[redacted by mod]

I would be very grateful if you could do that. Regards, Chris
Posts: 9
Joined: Sat Apr 13, 2013 7:00 pm
by clive » Fri Apr 19, 2013 8:01 am
Hi Chris,

Didn't spot this: but all sorted out via PM anyway :)

I've redacted your email addresses in the post above.
User avatar
Raspberry Pi Foundation
Raspberry Pi Foundation
Posts: 468
Joined: Tue Feb 07, 2012 8:19 pm